Broerenstraat 45-42

Deze woning wordt verhuurd door Verhuurtbeter.nl
Huurders en verhuurders vinden elkaar beter.
  • € 1.250
    Huurprijs per maand
  • 88 m²
  • 3 Kamers
  • 15 februari 2021
  • Appartement
  • Nieuwbouw
Een driekamerappartement op locatie "Markt" in Arnhem
51.9797
5.911
Arnhem
Arnhem

De woning

Een driekamerappartement op locatie "Markt" in Arnhem

De woningen zijn luxe uitgevoerd met vloerverwarming, een laminaatvloer (breedstrook Ardennen Malmedy), een wit keukenblok met easy grey aanrechtblad en Siemens inbouwapparaten (inductie kookplaat, vaatwasser, combi magnetron, koelkast met vriesgedeelte en een afzuigschouw) . De berging bevindt zich in de kelder en is circa 4m2. Verder wordt de badkamer afgewerkt met aparte douche en dubbele wastafel (en kranen) met een grote spiegel. Ook zijn de badkamer en het toilet betegeld met een strakke afwerking.

Wie kunnen zich aanmelden?

De woningen zijn perfect geschikt voor kleine gezinnen, ouderen en alleenstaanden. Ook starters, studenten en woningdelers zijn van harte welkom.

Omgeving

Verto, gelegen aan de Broerenstraat 45 in de historische binnenstad van Arnhem, is een gebouw met historie en moderne vernuftigheid. Hier staan comfortabel wonen en leefkwaliteit voorop. Het van origine kantoorgebouw wordt omgevormd tot een plek waar het goed thuiskomen is. De 58 hoogwaardig afgewerkte appartementen worden sleutelklaar opgeleverd en beschikken alle over een berging in de onderbouw en een private buitenruimte.

De Status
De oplevering van de woningen wordt verwacht in de 2e week van februari 2021. De bouw ligt op schema. De verhuur is gestart en ruim 50% van fase 1 (woonlaag 1 & 2) is reeds verhuurd. De verhuur van fase 2 (woonlaag 3 & 4) is inmiddels ook gestart.

Types en extra’s
De appartementen zijn energiezuinige woningen met een woonoppervlakte variërend van 66 tot 119 m² en een buitenruimte gelegen op het zuiden, oosten of het noorden. Tevens heeft de 4e woonlaag (bouwnummers 45-46 tot en met 45-58) toegang tot de zonnepanelen op het dak wat ervoor mag zorgen dat u bij normaal gebruik de meter op 0 houdt.

Ook zijn er in Verto 17 parkings beschikbaar met directe toegang tot het complex. De prijs voor deze parkeerplaatsen is €125,- per maand (prijs en beschikbaarheid onder voorbehoud). 

Kijkmoment
Vrijdag 25 september 2020 organiseren wij het tweede kijkmoment. Wij nodigen u dan ook van harte uit om tussen 17:00 uur en 19:00 uur naar Verto te komen. Wij tonen u woonlaag 1 en 2 en enkele woningen op woonlaag 3 en 4. U hoeft zich niet aan te melden voor het kijkmoment maar indien u interesse heeft raden wij u aan om alvast kosteloos in te schrijven. De woningen worden toegewezen op basis van inschrijfduur.

Als je huis is waar je hart is
laat mijn hart dan maar hier - Jesse Laport (stadsdichter van Arnhem)

Wanneer u kan komen kijken

Verhaal over bezichtiging, de keuze voor het soort kijkmoment maakt Verhuurtbeter.nl. De wensen van de kandidaten staan hierbij centraal. een Openbaar Open Huis; Deze kijkmomenten zijn zichtbaar op onze website. Een Premium Open Huis; alleen voor kandidaten die reeds een betaalde aanmelding hebben en die voldoen aan de voorwaarden. Kandidaten ontvangen een uitnodiging zodra het kijkmoment.

Deel:

Kenmerken

Type bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020
Type aanbod
Appartement
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Gelegen op
3e etage
Woonoppervlak
88 m²
Inhoud
220 m³
Aantal kamers
3 kamers
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer en een apart toilet
Vloer
Laminaat
Balkon
8 m² gelegen op het zuiden
Lift
Aanwezig
Berging
Aanwezig
Parkeergelegenheid
Aanwezig

Bijzonderheden

Beschikbaarheid
15 februari 2021
Huurprijs
€ 1.250
Servicekosten
€ 50
Wat is de kale huurprijs p/m?
Vereiste (bruto) maandinkomen (1 persoon)
Wat is uw (bruto) maandinkomen?
Vereiste (bruto) maandinkomen (2e persoon)
Dit moet u samen verdienen