van der Fuyckstraat 41

11
Deze woning is onder optie
Deze woning wordt verhuurd door Verhuurtbeter.nl
Huurders en verhuurders vinden elkaar beter.
 • € 624,80
  Huurprijs per maand
 • 71 m²
 • 3 Kamers
 • Appartement
 • Bestaande bouw
Een driekamerappartement op locatie "Rugge" in Brielle
51.8999
4.15318
Brielle
Brielle

Over deze woning

Een driekamerappartement op locatie "Rugge" in Brielle.

Driekamerappartement

Alle appartementen hebben een woonoppervlak van 71m². Dat betekent ruimte genoeg voor een flink ruim- en eetgedeelte en twee slaapkamers. Deze appartementen zijn bij uitstek geschikt voor kleine gezinnen op zoek naar rust en ruimte nabij het stadscentrum. De slaapkamers zijn elk van vergelijkbare grootte en kunnen gemakkelijk ingericht worden als kinderkamer, maar kunnen bijvoorbeeld ook ingezet worden als een separate werk- en studieruimte voor ongestoord thuiswerken. 

Een beslist hoogtepunt van deze appartementen is het balkon. Deze beslaat de gehele breedte van het appartement en is zowel vanaf het woongedeelte als de (hoofd)slaapkamer te bereiken. Misschien pik je hier in de komende lente wel de eerste warme zonnestralen, terwijl je met een hapje en een drankje geniet van het uitzicht over de omgeving. 

De keuken is van alle gemakken voorzien. Het toilet is in een separate ruimte, en de badkamer is uitgerust met wastafel en douchebad. 

 • Twee slaapkamers 

 • Groot balkon met uitzicht over de omgeving

 • Ruim woon- en eetgedeelte 

 • Keuken en badkamer van alle gemakken voorzien

Omgeving

Aan de Van der Fuyckstraat te midden van het historische en karakteristieke Brielle staat dit appartementsgebouw met 10 verdiepingen. Hier zijn 62 appartementen te vinden, elk met een oppervlakte van 92m², met drie slaapkamers. Dat betekent heerlijk wonen voor gezinnen op zoek naar een veelzijdige, ruime huurwoning nabij het gezellige stadscentrum van Brielle. Slechts 30 minuten rijden van Rotterdam en Den Haag! 

Op de begane grond kun je terecht bij verschillende winkels voor de dagelijkse boodschappen. Zo ben je met enkele stappen onder andere al bij de supermarkt, bakker en drogist. Er zijn ook andere voorzieningen in dit winkelcentrum te vinden, waaronder een tandarts. Bij het gebouw vind je ook parkeerplaatsen, te gebruiken door zowel de bewoners als de winkelbezoekers.

Vanaf het complex bereik je met 10 minuten lopen al het historische stadscentrum van Brielle, met talloze restaurants en gezellige terrasjes. Bijzonder aan Brielle is de rijke historie; in deze prachtige stad vind je het hoogste aantal monumentale gebouwen per inwoner van Nederland. De straatjes zijn gevuld met karakteristieke woonhuizen met gevelstenen en charmante oude pakhuizen. Mede hierdoor ademt Brielle werkelijk historie - de ideale stad voor een gezellig dagje uit! 

Toonaangevende steden in de Randstad zoals Rotterdam en Den Haag liggen op slechts 30 minuten rijden van de woning; zo bereik je via de A15 bijvoorbeeld gemakkelijk de Rotterdamse haven.

 • Gezellig, historisch stadscentrum op 10 minuten lopen

 • A15 nabijgelegen; met slechts 30 minuten rijden in Rotterdam en Den Haag

 • Busstation op 2 minuten lopen van het complex

 • Diverse winkels op de begane grond voor de dagelijkse boodschappen

 • Parkeergelegenheid voor het gebouw

Renovatie

Voor zover bekend zal er geen renovatie plaatsvinden.

Wanneer u kan komen kijken

Verhaal over bezichtiging, de keuze voor het soort kijkmoment maakt Verhuurtbeter.nl. De wensen van de kandidaten staan hierbij centraal. een Openbaar Open Huis; Deze kijkmomenten zijn zichtbaar op onze website. Een Premium Open Huis; alleen voor kandidaten die reeds een betaalde aanmelding hebben en die voldoen aan de voorwaarden. Kandidaten ontvangen een uitnodiging zodra het kijkmoment.

Deel:

Kenmerken

Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1967
Type aanbod
Appartement
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Gelegen op
4e etage
Woonoppervlak
71 m²
Inhoud
178 m³
Aantal kamers
3 kamers
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Vloer
Kaal
Balkon
5 m²

Bijzonderheden

Status
Onder optie
Huurprijs
€ 624,80
Servicekosten
€ 50
Stookkosten
€ 80
Wat is de kale huurprijs p/m?
Vereiste (bruto) maandinkomen (1 persoon)
Wat is uw (bruto) maandinkomen?
Vereiste (bruto) maandinkomen (2e persoon)
Dit moet u samen verdienen