Deze woning wordt verhuurd door Verhuurtbeter.nl

  • € 727,42
    Huurprijs per maand
  • 41 m²
  • 2 Kamers
  • 1 februari 2022
  • Appartement
  • Bestaande bouw
  • 111 dagen
Een tweekamerappartement op locatie "Kanaleneiland-Noord" in Utrecht
52.0734
5.09111
Utrecht
Utrecht

Over deze woning

Appartement beschikbaar in de levendige wijk Kanaleneiland

* Algemeen *

Deze appartementencomplexen komen oorspronkelijk uit 1960, maar hebben in 2017 een volledige renovatie ondergaan.

* Bereikbaarheid *

Het complex heeft een zeer goede bereikbaarheid. Marshalllaan 316 is gelegen in de wijk Kanaleneiland in het Zuidwesten van Utrecht met het centrum op 15 minuten fiets afstand.
Daarnaast passeren diverse buslijnen in de buurt. Verder is er de sneltram voor een snelle verbinding met het Centraal Station.

De bijgevoegde media (foto, video of 3D tour) tonen een (ander)type van de betreffende woning en kunnen daardoor afwijken. Er kunnen geen rechten worden ontleend. Bekijk www.verhuurtbeter.nl/disclaimer

De vorige huurder heeft 111 dagen gewacht met een account via VB.

Omgeving

Project
Ons complex aan Kanaleneiland bestaat uit vier gebouwen in 3 straten: Auriollaan, Marshalllaan en Monnetlaan. Het gaat om 2, 3 en 4 kamer appartementen welke in 2017 reeds volledig gerenoveerd zijn en luxe zijn afgewerkt. Het energielabel is A.

Wonen aan Kanaleneiland is zowel geschikt voor ouderen, gezinnen, starters en studenten. Wij verwelkomen tevens ook woningdelers tot een maximum van twee personen, mits deze bereid zijn twee of drie maanden borg te betalen (afhankelijk van bijbaan). Studenten dienen tevens ook garantstelling te regelen via bijvoorbeeld hun ouders, broer, zus etc.

Woning
De woning heeft een keuken met alle apparatuur: vaatwasser, combi oven/magnetron, gaskookplaat met afzuigkap en een koelkast met vriesvak. De badkamer is voorzien van een wastafel met douche en scheidingswand. Verder zijn zowel de badkamer als het toilet volledig betegeld.

Een 2- kamer appartement bevat zowel een woonkamer als slaapkamer, met aparte keuken en badkamer. De keuken bevindt zich aan het einde van de hal met de woonkamer en slaapkamer aan uw zijden. De badkamer heeft een directe verbinding met de slaapkamer.

Een 3- kamer appartement bevat twee slaapkamers en een woonkamer. Ook hier is de keuken apart gebouwd, echter is de badkamer afzonderlijk van de slaapkamers. Verder beschikt u zich over een zeer ruime woonkamer en twee slaapkamers van vrijwel dezelfde grootte.

Een 4- kamer appartement hebben wij tot op heden nog niet mee mogen maken, ook al zegt de plattegrond anders :) De meeste 3- kamer appartementen waren in het verleden 4- kamer appartementen, echter is een muur afgebroken om zo een lange, ruime woonkamer te creëren. Wanneer een 4- kamer appartement van toepassing is, zal de tekst aangepast worden, zodat wij u zo goed mogelijk inlichten over de indeling van de woning.

Renovatie

Voor zover bekend zal er geen renovatie plaatsvinden.

Er kunnen geen rechten aan de media worden ontleend. Disclaimer

Wanneer u kan komen kijken

Verhaal over bezichtiging, de keuze voor het soort kijkmoment maakt Verhuurtbeter.nl. De wensen van de kandidaten staan hierbij centraal. een Openbaar Open Huis; Deze kijkmomenten zijn zichtbaar op onze website. Een Premium Open Huis; alleen voor kandidaten die reeds een betaalde aanmelding hebben en die voldoen aan de voorwaarden. Kandidaten ontvangen een uitnodiging zodra het kijkmoment.

3D Presentatie

Deel:

Kenmerken

Adres
Marshalllaan 316
3527 TT Utrecht
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960
Type aanbod
Appartement
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Gelegen op
4e etage
Woonoppervlak
41 m²
Inhoud
103 m³
Aantal kamers
2 kamers
Aantal slaapkamers
1 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer en een apart toilet
Vloer
Aanbod - Vloer - nee
Balkon
6 m² gelegen op het noordoosten
Berging
Aanwezig
Parkeergelegenheid
Aanwezig

Bijzonderheden

Wachttijd vorige huurder
111 dagen
Beschikbaarheid
1 februari 2022
Huurprijs
€ 727,42
Servicekosten
€ 45
Wat is de kale huurprijs p/m?
Vereiste (bruto) maandinkomen (1 persoon)
Wat is uw (bruto) maandinkomen?
Vereiste (bruto) maandinkomen (2e persoon)
Dit moet u samen verdienen