Verhuurders van woonruimte digitaliseren in 1 simpele stap het verhuurproces

Waarom gratis?

VerhuurtBeter.nl is en blijft 100% gratis voor verhuurders van woonruimte. De huurder betaalt standaard € 30,- voor een aanmelding. De aanmelding blijft vervolgens twaalf maanden geldig. Opzeggen kan wanneer u maar wilt.

Efficiënter werken

VerhuurtBeter.nl verhoogt uw efficiency. Vanaf het aanmelden voor een woning tot aan het voordragen van het perfecte woondossier aan een vastgoedeigenaar. Centraal uw dossiers opbouwen en communiceren met uw huurders. Onderzoek toont aan dat u door het gebruik van het systeem 80% tijdwinst kunt realiseren per mutatie. In de eerste twee jaren van VerhuurtBeter.nl hebben wij zo samen met onze platformhouders ruim 200.000 arbeidsuren weten te besparen.

Winst verhogen

Het VerhuurtBeter.nl platform levert aanzienlijke tijdwinst op en zorgt voor een rendabele kostenverlaging. Onder andere door de voor u standaard geïntegreerde kosteloze credit- en iDIN-checks. Maar wat denkt u van sneller verhuren dan uw concurrent? Door toepassing van het systeem beperkt u de leegstand van uw opdrachtgevers. Win-win, zeg maar!

Privacy waarborgen

U werkt in uw eigen besloten omgeving, een VerhuurtBeter.nl 'subdomein'. Ons systeem staat garant voor een ISO27001 veilige online data-opslag bij een Nederlandse hosting provider. VerhuurtBeter.nl voldoet aan alle eisen die gesteld worden door de Autoriteit Persoonsgegevens. Het gebruik van het systeem helpt u bovendien datalekken voorkomen. Stuurt en ontvangt u nog steeds PDF-bestanden via de e-mail? Kom dan snel ervaren hoe het met VerhuurtBeter.nl beter kan.

Ideale huurders selecteren

VerhuurtBeter.nl helpt u met het samenstellen van het perfecte woondossier. U werft hierdoor ideale huurders én u bouwt daarmee aan een betere relatie met uw opdrachtgevers. Malafide huurders worden geweerd door VerhuurtBeter.nl. Zo hebben wij in de eerste twee jaren van VerhuurtBeter.nl samen met onze platformhouders ruim 150 fraudegevallen aan het licht gebracht.

Werkt perfect op Mac, PC en mobiel

Wist u dat ruim 60% van de huurders bij VerhuurtBeter.nl een woning huurt d.m.v. een mobiele telefoon of een tablet? En dat bijna 90% van onze huurders bovendien via een mobiele telefoon of tablet naar uw aanbod van woonruimte kijkt? Daarom hebben wij voor u én uw huurders VerhuurtBeter.nl perfect beschikbaar gemaakt voor Mac, PC én mobiele apparatuur.

Direct aan de slag

Met alle plezier geven wij u een demonstratie van VerhuurtBeter.nl. Klik hiervoor op de 'steeksleutel' links van deze tekst.