Openbaar Open Huis
29MEI 11:00
4

Karspeldreef 1219

Openbaar Open Huis
29MEI 11:00
4
Deze woning wordt verhuurd door Verhuurtbeter.nl
Huurders en verhuurders vinden elkaar beter.
  • € 1.365
    Huurprijs per maand
  • 101 m²
  • 3 Kamers
  • Per direct
  • Appartement
  • Bestaande bouw
Een driekamerappartement op locatie "K-buurt Midden" in Amsterdam
52.3157
4.97692
Amsterdam
Amsterdam

De woning

Een driekamerappartement op locatie "K-buurt Midden" in Amsterdam

Met super-de-luxe woonruimtes en een prachtig binnenplantsoen wordt De Kameleon gezien als één van de mooiste projecten van Amsterdam Zuid-Oost. De bestaande bouw uit 2012 biedt voldoende parkeergelegenheid met een parkeergarage en een met camera’s bewaakte fietsenstalling.

Aan openbaar vervoer geen gebrek. Het appartementencomplex ligt direct naast het metrostation Kraaiennest. Met het openbaar vervoer komt u binnen 20 minuten aan op Amsterdam Centraal en dus het centrum van de hoofdstad van Nederland.

De Kameleon beschikt ook over een compleet winkelcentrum in de plint van het gebouw. Het winkelcentrum is voorzien van verschillende supermarkten (Albert Heijn en Aldi), een vestiging van Action een goede variatie aan eetgelegenheden en een sportschool van Fit for Free.

Last but certainly not least, de woningen. De woningen variëren tussen 2, 3 en 4 kamer appartementen met luxe keukens, voorzien van inbouwapparatuur, veelal een laminaatvloer en een fraaie badkamer.

Omgeving

Wonen in De Kameleon is wonen in een luxe nieuwbouwcomplex uit 2012 met alle voorzieningen in de buurt. Het project bestaat in totaal uit 222 vrije sector huurwoningen gelegen aan de Kruitberghof en de Karspeldreef in Amsterdam.

Renovatie

  • Algemene reparaties

Wanneer u kan komen kijken

Verhaal over bezichtiging, de keuze voor het soort kijkmoment maakt Verhuurtbeter.nl. De wensen van de kandidaten staan hierbij centraal. een Openbaar Open Huis; Deze kijkmomenten zijn zichtbaar op onze website. Een Premium Open Huis; alleen voor kandidaten die reeds een betaalde aanmelding hebben en die voldoen aan de voorwaarden. Kandidaten ontvangen een uitnodiging zodra het kijkmoment.

Deel:

Kenmerken

Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012
Type aanbod
Appartement
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Gelegen op
6e etage
Woonoppervlak
101 m²
Inhoud
253 m³
Aantal kamers
3 kamers
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Vloer
Kaal
Lift
Aanwezig
Berging
Aanwezig
Parkeergelegenheid
Aanwezig

Bijzonderheden

Beschikbaarheid
Per direct
Huurprijs
€ 1.365
Servicekosten
€ 75