Een huurhuis vinden
is ontzettend lastig

Onnodig als u het ons vraagt. Wij zien het als onze missie om u zo snel mogelijk aan een nieuwe huurwoning te helpen, zonder poespas. Verhuurtbeter.nl helpt u eerlijk én snel aan een passende woning waardoor u een hoop tijd en geld bespaart.

 

Open huizen

Bezichtigen
zonder gedoe

U kunt onze Openbare Open Huizen altijd zonder afspraak bezoeken. Bovendien livestreamen wij veel bezichtigingen. Onze Open Huizen zijn verdeeld in twee categorieën, namelijk Openbaar en Premium. De Openbare Open Huizen zijn zelfs zonder account te bezichtigen, wel heb je later in het proces een account nodig om kans te maken op de woning. De Premium Open Huizen zijn alleen beschikbaar op uitnodiging vanuit ons platform.

  

Bekijk de agenda

Gratis voordeel

Krijg gratis toegang tot
het actuele aanbod

Ons woningaanbod wisselt dagelijks. Nieuwe woningen delen wij direct op onze aanbodpagina. Via het berichtencentrum informeren wij over de laatste ontwikkelingen. Daarnaast heeft de mogelijkheid om per mail notificaties te ontvangen. Wij werken uitsluitend samen met verhuurders die zich aan de Nederlandse wet houden. Dit betekent dat de huurprijzen marktconform en de woningen in een eerlijke staat zijn.

 

Simpele stappen

Gemiddeld binnen 100 dagen
tekenen voor een huurwoning

Zodra u ons via de website heeft voorzien van uw woonvoorkeuren beginnen we met het zoeken van huurwoningen die aansluiten op uw wensen. Vervolgens sturen we u een huurvoorstel toe dat u digitaal kunt tekenen! Upload simpelweg de benodigde documenten en u bent gegarandeerd van een leuke huurwoning. Vaak al binnen 100 dagen!

 

Maak een account aan

Beveiliging

Veiligheid en privacy
boven alles

Hoe gaat Verhuurtbeter.nl om met mijn privacy en persoonsgegevens? En wat betekent de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) voor mij? Uw veiligheid en privacy staan boven alles. We leggen graag uit hoe we dit geregeld hebben.


Lees meer

Transparant en eerlijk

Transparantie en eerlijkheid
voor huurders en verhuurders

Bij het aanmaken van een nieuw account checken wij automatisch uw kredietwaardigheid. Daarom vragen we €50 voor het aanmelden van een Premium account. Wilt u meer weten of het verschil tussen een gratis en Premium account? Lees er meer over via onderstaande knop.

 

Wat krijg je voor € 50?

Sinds 1 januari 2022

Krijg nu ook uw geld terug bij
huren bij Verhuurtbeter.nl

Om nóg verder door te groeien en nóg meer woningzoekenden de mogelijkheid te geven om eerlijk en snel een nieuwe huurwoning te vinden via ons platform hebben we besloten de drempel nóg verder te verlagen. Dit doen we door, per 1 januari 2022, de € 50 die woningzoekenden (eenmalig) betalen bij het aanmaken van een Premium account te retourneren na oplevering van een nieuwe woning.

 

Krijg al uw geld terug

Wat is de kale huurprijs p/m?
Vereiste (bruto) maandinkomen (1 persoon)
Wat is uw (bruto) maandinkomen?
Vereiste (bruto) maandinkomen (2e persoon)
Dit moet u samen verdienen