Een huurhuis vinden
kan soms lastig zijn

 

U kunt gratis starten en verkennen alvorens actief Premium lid te worden

Onnodig als u het ons vraagt. Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen snel aan een nieuwe huurwoning te helpen. Zonder poespas en met een eerlijke wachtlijst. Verhuurtbeter.nl helpt mensen zo eerlijk én snel aan een passende huurwoning.

 

Open huizen

Bezichtigen
zonder gedoe

U kunt onze Open Huizen altijd zonder afspraak bezoeken
Wij hebben Onze Open Huizen verdeeld in drie categorieën: Openbaar, Premium en Top. De Openbare Open Huizen zijn zonder account te bezichtigen. De Premium Open Huizen zijn alleen beschikbaar voor mensen die al een Premium account hebben. Voor een Top open huis nodigen we alleen de mensen bovenaan de wachtlijst uit.

Bekijk de agenda

Gratis voordeel

Krijg gratis toegang tot
het actuele aanbod

Ons woningaanbod wisselt dagelijks. Nieuwe woningen delen wij direct op onze aanbodpagina. Via het berichtencentrum informeren wij alle geïnteresseerden over open huizen en de laatste ontwikkelingen. Wij werken uitsluitend samen met verhuurders die zich aan de Nederlandse wet houden. Dit betekent dat de huurprijzen marktconform en de woningen technisch in orde zijn.

Bekijk de aanbodpagina

Simpele stappen

Gemiddeld binnen 80 dagen
tekenen voor een huurwoning

Als u uw woonvoorkeuren heeft ingevuld in uw Premium account, begint u met het zoeken. Aan de hand van uw voorkeuren ontvangt u van ons uitnodigingen voor open huizen. Zodra u na een open huis aangeeft de woning te willen huren en u aan de beurt bent volgens onze wachtlijst sturen we u een huurvoorstel. Als u het huurvoorstel accepteert, maken we de huurovereenkomst voor u in orde. Upload de benodigde documenten en u bent nadat wij de documenten gecontroleerd hebben de blije huurder van een nieuwe woning.

Beveiliging

Veiligheid en privacy
boven alles

Hoe gaat Verhuurtbeter.nl om met mijn privacy en persoonsgegevens? En wat betekent de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) voor mij? Uw veiligheid en privacy staan boven alles. We leggen graag uit hoe we dit geregeld hebben.


Hoe veilig is het?

Transparant en eerlijk

Transparantie en eerlijkheid
voor huurders en verhuurders

Bij het starten van een nieuw account checken wij automatisch uw betaalverleden. Daarom vragen we alle zoekers €50 voor het aanmelden voor een Premium account. Wilt u meer weten of het verschil tussen een gratis en Premium account? En wordt u huurder, dan ontvangt u de €50 gewoon weer van ons terug.

Wat krijgt u voor €50?

 

  

  

Heldere taal

Wat zijn de servicekosten
en nutsvoorzieningen?

Servicekosten zijn kosten bovenop de kale huur van een woning. Bijvoorbeeld kosten voor schoonmaak, tuinonderhoud, stoffering en meubilering en de huismeester. Kosten voor nutsvoorzieningen zijn de kosten voor gas, water en elektriciteit waarvoor de huurder een eigen meter heeft. 

Lees verder

Zo werkt het

 Bekijk het aanbod
Via de website kunt u ons recente aanbod inzien, zo ook de Open Huis Agenda. U kunt deze woningen kosteloos bezichtigen. Zowel fysiek als digitaal. Huurders en verhuurders vinden elkaar beter.Start gratis en verken
Als u een leuke woning op het oog heeft, meldt u dan aan. U kunt starten met een gratis account om te verkennen of u kunt gelijk upgraden naar Premium.Ga Premium
Zodra u rondgesnuffeld heeft met een gratis account kunt u upgraden naar Premium. Zo komt u actief op de wachtlijst en bent u gegarandeerd een keer aan de beurt.Ontvang huurvoorstel
Zo in te zien via uw inbox en digitaal te accepteren via uw profiel. Als u de woning wilt hebben, vragen we u nu om een aantal documenten te uploaden.Teken digitaal
Huren bij ons is een feest. Gemakkelijk digitaal tekenen en weten waar u aan toe bent. U ontvangt bovendien het inschrijfgeld van €50 retour.

Wat is de kale huurprijs p/m?
Vereiste (bruto) maandinkomen (1 persoon)
Wat is uw (bruto) maandinkomen?
Vereiste (bruto) maandinkomen (2e persoon)
Dit moet u samen verdienen