Een huurhuis vinden
kan soms lastig zijn

Onnodig als u het ons vraagt. Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen snel aan een nieuwe huurwoning te helpen. Zonder poespas en met een eerlijke wachtlijst. Verhuurtbeter.nl helpt mensen zo eerlijk én snel aan een passende huurwoning.

 

Open huizen

Bezichtigen
zonder gedoe

U kunt onze Open Huizen altijd zonder afspraak bezoeken. Wij hebben Onze Open Huizen verdeeld in drie categorieën: Openbaar, Premium en Top. De Openbare Open Huizen zijn zonder account te bezichtigen. De Premium Open Huizen zijn alleen beschikbaar voor mensen die al een Premium account hebben. Voor een Top open huis nodigen we alleen de mensen bovenaan de wachtlijst uit. Lees meer...

  

Bekijk de agenda

Gratis voordeel

Krijg gratis toegang tot
het actuele aanbod

Ons woningaanbod wisselt dagelijks. Nieuwe woningen delen wij direct op onze aanbodpagina. Via het berichtencentrum informeren wij alle geïnteresseerden over open huizen en de laatste ontwikkelingen. Wij werken uitsluitend samen met verhuurders die zich aan de Nederlandse wet houden. Dit betekent dat de huurprijzen marktconform en de woningen technisch in orde zijn.

 

Simpele stappen

Gemiddeld binnen 80 dagen
tekenen voor een huurwoning

Als u uw woonvoorkeuren heeft ingevuld in uw Premium account, begint u met het zoeken. Aan de hand van uw voorkeuren ontvangt u van ons uitnodigingen voor open huizen. Zodra u na een open huis aangeeft de woning te willen huren en u aan de beurt bent volgens onze wachtlijst sturen we u een huurvoorstel. Als u het huurvoorstel accepteert, maken we de huurovereenkomst voor u in orde. Upload de benodigde documenten en u bent nadat wij de documenten gecontroleerd hebben de blije huurder van een nieuwe woning.

 

Maak een account aan

Beveiliging

Veiligheid en privacy
boven alles

Hoe gaat Verhuurtbeter.nl om met mijn privacy en persoonsgegevens? En wat betekent de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) voor mij? Uw veiligheid en privacy staan boven alles. We leggen graag uit hoe we dit geregeld hebben.


Lees meer

Transparant en eerlijk

Transparantie en eerlijkheid
voor huurders en verhuurders

Bij het starten van een nieuw account checken wij automatisch uw betaalverleden. Daarom vragen we alle zoekers €50 voor het aanmelden voor een Premium account. Wilt u meer weten of het verschil tussen een gratis en Premium account? Lees er meer over via onderstaande knop. Update 2022: wordt u huurder, dan ontvangt u de €50 gewoon weer van ons terug.

 

Wat krijg je voor € 50?

Sinds 1 januari 2022

Krijg nu ook uw geld terug bij
huren bij Verhuurtbeter.nl

Om verder door te groeien en nóg meer woningzoekenden de mogelijkheid te geven om eerlijk en snel een nieuwe huurwoning te vinden via ons platform hebben we besloten de drempel verder te verlagen. Dit doen we door, per 1 januari 2022, de €50 die woningzoekenden (eenmalig) betalen bij het aanmaken van een Premium account te retourneren na afronding van het woondossier.

 

Krijg uw €50 terug

Wat is de kale huurprijs p/m?
Vereiste (bruto) maandinkomen (1 persoon)
Wat is uw (bruto) maandinkomen?
Vereiste (bruto) maandinkomen (2e persoon)
Dit moet u samen verdienen