Een huurhuis vinden
is een groot drama

Een huurwoning zoeken kan soms best een klus zijn. Dit begrijpen wij, gelukkig heeft Verhuurtbeter.nl deze huizenjacht veel gemakkelijker gemaakt. Vind eerlijk én sneller een passende woning, bespaar daardoor tijd en geld en wij helpen u notabene binnen uw eigen profiel in uw eigen tempo. 

 

Bezichtigen zonder gedoe

Bekijk direct de 
openhuizen agenda

U kunt Openbare Openhuizen altijd zonder afspraak bezoeken. Bovendien livestreamen wij veel bezichtigingen. Wij verdelen onze Openhuizen in twee categoriën, namelijk Openbaar en Premium. De openbare open huizen zijn zelfs zonder account te bezichtigen, wel is het essentieel voor later in het proces. De Premium Openhuizen zijn alleen beschikbaar op uitnodiging vanuit ons platform.

Gratis voordeel

Bekijk nu het actuele aanbod

Ons aanbod wisselt dagelijks. Nieuwe woningen delen wij direct met u op onze aanbodpagina. Door middel van ons berichtencentrum informeren wij u over de woningen of u heeft de mogelijkheid om per mail een notificatie te ontvangen. Wij werken uitsluitend samen met verhuurders die zich aan de Nederlandse wet houden, dus de huurprijzen zijn marktconform en de woningen in eerlijke staat. Dit alles geheel binnen één veilig systeem.

 

Simpele stappen

Online tekenen voor een woning
gemiddeld binnen 100 dagen

Zodra u ons wat informatie heeft gegeven over uw woonvoorkeuren kunnen ook wij goed gaan kijken naar bestpassende huurwoningen voor u. Wij zullen u een huurvoorstel doen die u digitaal en online kunt tekenen! Voeg simpelweg uw documenten toe die de verhuurder graag wilt zien en u bent gegarandeerd van een leuke huurwoning. Bovendien duurt dit proces bij ons van aanmelden tot tekenen gemiddeld 6 maanden!

Ook uw privacy

Veiligheid boven alles

Doordat al uw activiteiten binnen het Verhuurtbeter.nl systeem worden opgeslagen kunnen we garanderen dat uw persoonsgegevens bij ons veilig zijn. We leggen u graag in detail uit wat de beveiligingsmaatregelen zijn.


Hoe veilig is het systeem?

Transparant en eerlijk

Start en wij weten
met wie we zaken doen

Bij het aanmaken van een nieuw account checken wij automatisch uw kredietwaardigheid. Dat is eigenlijk dé reden dat wij €50 vragen bij aanmelding voor een Premium account. Zo weten wij met wie wij zaken gaan doen en kunnen we onze beheerders garanderen dat onze kandidaten vanaf start een streepje voor hebben. Bovendien beschermt het u voor financiele problemen die later zouden optreden. Meld u aan en sta direct op de wachtlijst en wordt gelijk actief kandidaat. Doet u mee? 


Ja, ik wil graag nu starten

Wat is de kale huurprijs p/m?
Vereiste (bruto) maandinkomen (1 persoon)
Wat is uw (bruto) maandinkomen?
Vereiste (bruto) maandinkomen (2e persoon)
Dit moet u samen verdienen