Waarom zoeken met Verhuurtbeter.nl?

Een huurwoning zoeken kan soms best een klus zijn. Gelukkig heeft Verhuurtbeter.nl de huizenjacht veel gemakkelijker gemaakt. Vind daardoor eerlijk en sneller een passende woning, bespaar daardoor tijd en geld en wij helpen u notabene met zoeken binnen ons systeem. Wij verbinden immers huurders met verhuurders.

Stap 1

Bekijk en bezoek direct het actuele aanbod

Ons aanbod wisselt dagelijks. Nieuwe woningen delen wij direct met u op onze aanbodpagina. Door middel van ons berichtencentrum informeren wij u over de woningen of u heeft de mogelijkheid om per mail een notificatie te ontvangen. Wij werken uitsluitend samen met verhuurders die zich aan de Nederlandse wet houden, dus de huurprijzen zijn marktconform en de woningen in eerlijke staat. Dit alles geheel binnen één veilig systeem.

 

Stap 2

Ga Premium

Sta direct op de wachtlijst en wordt gelijk actief kandidaat voor verhuurders die ook op het platform aanwezig zijn. Vul uw woondossier in en als u klaar bent kunt u dit gemakkelijk zelf downloaden en meenemen. Gaat u Premium? Dan bevat het ook een kredietcheck om te kijken wat uw betaalverleden is. Dit is gebruikelijk en belangrijk voor verhuurders, bovendien beschermt het u voor financiele problemen die later zouden optreden.

De laatste stap

Voeg aanbod toe aan uw profiel

Zodra u ons wat informatie heeft gegeven over uw woonvoorkeuren kunnen ook wij goed gaan kijken naar bestpassende huurwoningen voor u. Wij zullen u een huurvoorstel doen die u digitaal en online kunt tekenen! Voeg simpelweg uw documenten toe die de verhuurder graag wilt zien en u bent gegarandeerd van een leuke huurwoning. Bovendien duurt dit proces bij ons van aanmelden tot tekenen gemiddeld 6 maanden!

Ook uw privacy

Veiligheid boven alles

Doordat al uw activiteiten binnen het Verhuurtbeter.nl systeem worden opgeslagen kunnen we garanderen dat uw persoonsgegevens bij ons veilig zijn. We leggen u graag in detail uit wat de beveiligingsmaatregelen zijn.


Hoe veilig is het systeem?


Meer weten?

Lees onze Meest Gestelde Vragen

We hebben een heel archief waar u kunt zoeken op termen of kunt navigeren door verschillende situaties die bij u passen. Op deze manier kunt u alles vinden over uw zoektocht.


Bekijk onze FAQ

Wat is de kale huurprijs p/m?
Vereiste (bruto) maandinkomen (1 persoon)
Wat is uw (bruto) maandinkomen?
Vereiste (bruto) maandinkomen (2e persoon)
Dit moet u samen verdienen