Disclaimer

Krijg online een goede indruk van de woning
De informatie op onze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Verhuurtbeter.nl geeft echter geen enkele garantie met betrekking tot de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de inhoud ervan. We raden je aan om de juistheid en volledigheid van deze informatie zelfstandig te verifiëren voordat je er enige actie op onderneemt of ervan afziet. Verhuurtbeter.nl sluit uitdrukkelijk elke aansprakelijkheid uit voor de verstrekte gegevens en informatie op haar website, evenals voor elk gebruik ervan. Als je vragen hebt, of iets niet duidelijk is, verzoeken wij je vriendelijk om contact met ons op te nemen. We staan graag voor u klaar. 

 

De media (foto's, video's en 3D-tours) die gedeeld worden bij de woningen tonen een representatief voorbeeld van de betreffende woning, maar kunnen per situatie afwijken. Er kunnen daarom geen rechten aan de media worden ontleend.

Neem op uw gemak de tijd om te zien hoe de woning eruitziet en aanvoelt. Dit voegt een extra dimensie toe aan uw zoektocht naar een huurwoning. Het zal helpen om uw keuze voor de betreffende woning scherper te stellen. Want hoe prettig is het als u op afstand al voor 90% kunt beslissen of u de woning überhaupt wilt huren?

Daarom hebben we deze optie verder ontwikkeld. Sommige woningen zijn identiek en daarom gebruiken we type-logica  om zo snel mogelijk een goed beeld van de woning te geven, zelfs als we als bemiddelaar nog niet (al) het beeldmateriaal hebben.

Naast plattegronden en energieprestatiecertificaten maken we gebruik van deze drie media voor onze woningen: foto's, video's en 3D-tours. Er kunnen nooit rechten worden ontleend aan onze media.

Foto

De foto's die we presenteren dienen om een zo nauwkeurig mogelijk beeld van de beschikbare woning te geven. Elke woning maakt deel uit van een groter project. Als we (nog) geen foto's hebben van het specifieke adres, tonen we een vergelijkbare woning of foto's van het project, zoals gemeenschappelijke ruimtes, gevels en exterieurfoto's. Voor woningen die gerenoveerd worden, tonen we foto's van eerdere renovaties om een idee te geven van hoe de woning er ongeveer uit zal zien na de renovatie.

 

 

 

Video

De video's die we openbaar tonen, zijn meestal opnames van de specifieke woning. Het kan echter voorkomen dat het gaat om een vergelijkbaar woningtype en dat er nog geen recente foto's of video's beschikbaar zijn. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij een geplande renovatie, waarbij de woning nog niet in de verhuur is gekomen. We tonen het huisnummer aan het begin van de video, zodat u kunt controleren of het om een vergelijkbaar type of het specifieke huisnummer gaat. In de beschrijving worden ook verdere details vermeld.

 

3D Tour

Wanneer een 3D-tour beschikbaar is voor een specifieke woning, zult u vaak zien dat er een type vermeld wordt in plaats van een adres. Dit doen we omdat het vaak voorkomt dat woningen dezelfde indeling hebben, bijvoorbeeld op een andere verdieping in hetzelfde complex.

In de beschrijvingen geven we aan wat de huidige status is van de betreffende woning. Dit kan afwijken van de werkelijke woning. Als de woning afwijkt van de meegeleverde 3D-tour, wordt dit duidelijk vermeld. Via de 3D-tours kunt u een bovenaanzicht bekijken, een 3D-model verkennen of stapsgewijs digitaal door de woning lopen. Vergeet ook niet het meetinstrument te gebruiken. Zo kunt u op afstand al metingen uitvoeren!

 

Plattegrond

Van onze verhuurders - opdrachtgevers - krijgen wij met regelmaat input. Zo ook plattegronden van de objecten of zelfs van de objecttypes. 

Wat is de kale huurprijs p/m?
Vereiste (bruto) maandinkomen (1 persoon)
Wat is jouw (bruto) maandinkomen?
Vereiste (bruto) maandinkomen (2e persoon)
Dit moet je samen verdienen