Oostenburgermiddenstraat 655

Deze woning wordt verhuurd door Verhuurtbeter.nl

 • € 1.775
  Huurprijs per maand
 • 62 m²
 • 2 Kamers
 • 1 augustus 2024
 • Appartement
 • Bestaande bouw
 • 0 dagen
Deze woning wordt verhuurd door Verhuurtbeter.nl

Een tweekamerappartement in Amsterdam
52.3729
4.929
Amsterdam
Amsterdam

Over het project

Video en 3D tours zijn van de woningtypes. Dit project bevat 11 verschillende woningtypes. Voor een exacte layout van de woning bekijkt u de geuploade tekening. Deze woning valt onder Close To City (CTC). Een project met 33 woningen in Amsterdam.

 

CTC: 33 woningen in hartje Amsterdam

Gelegen in de nieuwe hotspot van Amsterdam vind je een gloednieuw complex dat zeven verdiepingen hoog telt. De 33 woningen die je hier vindt, zijn jouw stijlvolle oase nabij het dynamische Amsterdamse centrum. Of je nu op zoek bent naar een voordelige studio, een ruimtelijk twee- of driekamerappartement of kiest voor complete luxe met een penthouse op de bovenverdieping. Hier wordt stads wonen écht weer een avontuurlijk genot. De appartementen zijn voorzien van alle benodigdheden en zijn uitstekend afgewerkt. Bij het complex vind je een mooie binnentuin en een gemeenschappelijke berging.

Eeuwenlang het centrum van handel en historie, inmiddels een bloeiende hotspot waar wonen in de stad een nieuwe, avontuurlijke betekenis krijgt. Dit complex maakt deel uit van de Werkspoorhal in het stoere Oostenburg. Bij de Werkspoorhal wordt de authentieke tijd van toen vertaald naar een buurt van moderne klasse en allure. Hier slenter je heerlijk langs de kade en door de straten om de kersverse cafés, koffietentjes en restaurants te ontdekken. Of bezoek je de diverse authentieke boetiekjes en detailhandels - stuk voor stuk unieke winkels met hun persoonlijke verhaal en eigen onderscheidende producten. Een charmante, avontuurlijke wijk met een ruimtelijke opzet, een rijke historie en een fantastische ligging nabij de stad.

En met Close To City bedoelen we écht dichtbij. Stap op de fiets en je rijdt binnen 10 minuten al langs de grachten van het Amsterdamse centrum. In deze wereldstad in zakformaat vind je alles wat je nodig hebt en meer. Ga een middagje shoppen in de diverse buurten, ontdek de ontelbare bars en kroegen voor memorabele stapavonden of ga op ontdekkingsreis door de verschillende Amsterdamse buurten. De talloze innoverende restaurants, historische monumenten en imponerende musea garanderen je een avontuur in eigen stad, elke dag weer.

- Modern wonen in dé nieuwste hotspot van Amsterdam
- Alle appartementen zijn voorzien van vloerverwarming, gereguleerd door een centrale warmtepomp*

- Met een knipoog naar het rijke Amsterdamse verleden

- Alle nodige voorzieningen nabij het complex

- Met 10 minuten fietsen in het stadscentrum

- OV in de buurt

*Deze installatie is een voordeel in de huidige markt, omdat huurder geen overeenkomst voor levering van gas hoeven af te sluiten. Huurder is op de hoogte dat de levering van warmte, koude en warm tapwater in de gehuurde woning plaatsvindt via een warmtepomp. Er is geen CV-installatie aanwezig in de woning. De huurder verplicht zich om deze diensten af te nemen tegen de voorwaarden en condities zoals beschreven in een aparte overeenkomst met Eteck.

De appartementen
Ruime kamers met een uitstekende afwerking creëren de basis waarop jouw dromen werkelijkheid kunnen worden gemaakt. Iedereen kan zijn thuis in het complex vinden. Voor starters met een verlangen naar luxe en stijlvol wonen zijn er de voordeligere studio’s. De twee- en driekamerappartementen zijn er voor de young professionals en jonge gezinnen die een hart voor de stad hebben, maar ook behoefte hebben aan rust en ruimte. De penthouses op de bovenverdieping spannen de kroon en bezorgen jou het ultieme woongenot: ruimtelijk wonen nabij het Amsterdamse centrum met een adembenemend rondom uitzicht over de omgeving. Waar je ook voor kiest: elke woning is voorzien van modern sanitair, een open keuken en veel raampartijen voor een prachtige lichtinval.

Over deze soort woning

Op zoek naar een luxe appartement met een ruime woonkamer en slaapkamer? Dit tweekamerappartement biedt alles wat je nodig hebt! Raampartijen in beide ruimten zijn nagenoeg kamerbreed. Hierdoor profiteer je niet alleen van een uitstekende lichtinval, maar kijk je ook doorgaans uit over de Amsterdamse stad. Vanuit zowel de woonkamer als de slaapkamer heb je toegang tot het balkon. Dit is jouw heerlijke buitenruimte, waar je gemakkelijk een mooie zithoek kunt inrichten. De slaapkamer is dermate ruim dat je hier ook prima een werkruimte bij kunt inrichten. Dat betekent heerlijk thuiswerken terwijl je tussendoor steeds even geniet van het uitzicht! In alle rust genieten van wonen in de stad. 

 • Ruime woonkamer en slaapkamer

 • Ruime slaapkamer biedt optie voor thuiswerkplek

 • Open keuken van alle gemakken voorzien

 • Badkamer en toilet separaat 

 • Berging in de woning aanwezig 

 • Balkon met uitzicht over de stad 

Wanneer u kan komen kijken

Verhaal over bezichtiging, de keuze voor het soort kijkmoment maakt Verhuurtbeter.nl. De wensen van de kandidaten staan hierbij centraal. een Openbaar Open Huis; Deze kijkmomenten zijn zichtbaar op onze website. Een Premium Open Huis; alleen voor kandidaten die reeds een betaalde aanmelding hebben en die voldoen aan de voorwaarden. Kandidaten ontvangen een uitnodiging zodra het kijkmoment.

Deel:

Kenmerken

Adres
Oostenburgermiddenstraat 655
1018 LH Amsterdam
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020
Type aanbod
Appartement
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Gelegen op
6e etage
Woonoppervlak
62 m²
Inhoud
155 m³
Aantal kamers
2 kamers
Aantal slaapkamers
1 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer en een apart toilet
Vloer
Laminaat
Balkon
5 m² gelegen op het zuidoosten
Lift
Aanwezig
Berging
Aanwezig

Bijzonderheden

Wachttijd vorige huurder
0 dagen
Beschikbaarheid
1 augustus 2024
Energielabel
Huurprijs
€ 1.775
Servicekosten
€ 114
 • Elektra- en waterverbruik algemene ruimtes + technische installaties
 • Schoonmaak + glasbewassing algemene ruimte + voor bewoners niet bereikbare delen + vervangen lampen/starters
 • Groenonderhoud + ongediertebestrijding
 • Serviceabonnement CV-MV en WTW installatie
 • Serviceabonnement liftinstallatie + telefoonkosten
 • Onderhoud belinstallaties, deuropeners en huistelefoon
 • Ontstoppingscontract riolering
 • Reinigen / ontstoppen (dak)goten
 • Huismeester + bijbehorende diensten
 • Glasverzekering buitenglas
 • Administratiekosten
Nutsvoorzieningen
(zelf afsluiten)
Elektriciteit
Water
Internet/TV
Wat is de kale huurprijs p/m?
Vereiste (bruto) maandinkomen (1 persoon)
Wat is jouw (bruto) maandinkomen?
Vereiste (bruto) maandinkomen (2e persoon)
Dit moet je samen verdienen