Oostenburgermiddenstraat 665

9
Deze woning is onder optie
Deze woning wordt verhuurd door Verhuurtbeter.nl

 • € 2.025
  Huurprijs per maand
 • 92 m²
 • 3 Kamers
 • Appartement
 • Bestaande bouw
 • 1 dag
9
Deze woning is onder optie
Deze woning wordt verhuurd door Verhuurtbeter.nl

Een driekamerappartement in Amsterdam
52.3729
4.92882
Amsterdam
Amsterdam

Over deze woning

LET OP: de vertrekkende huurder van deze woning heeft een kandidaat voorgedragen. Als deze persoon deze woning gaat huren, krijgt de kandidaat voorrang op de wachtlijst zoals vermeld in onze voorwaarden. Als deze kandidaat niet doorgaat, zetten we de verhuur van deze woning voort.

Over het project

Video en 3D tours zijn van de woningtypes. Dit project bevat 11 verschillende woningtypes. Voor een exacte layout van de woning bekijkt u de geuploade tekening. Deze woning valt onder Close To City (CTC). Een project met 33 woningen in Amsterdam.

 

CTC: 33 woningen in hartje Amsterdam

Gelegen in de nieuwe hotspot van Amsterdam vind je een gloednieuw complex dat zeven verdiepingen hoog telt. De 33 woningen die je hier vindt, zijn jouw stijlvolle oase nabij het dynamische Amsterdamse centrum. Of je nu op zoek bent naar een voordelige studio, een ruimtelijk twee- of driekamerappartement of kiest voor complete luxe met een penthouse op de bovenverdieping. Hier wordt stads wonen écht weer een avontuurlijk genot. De appartementen zijn voorzien van alle benodigdheden en zijn uitstekend afgewerkt. Bij het complex vind je een mooie binnentuin en een gemeenschappelijke berging.

Eeuwenlang het centrum van handel en historie, inmiddels een bloeiende hotspot waar wonen in de stad een nieuwe, avontuurlijke betekenis krijgt. Dit complex maakt deel uit van de Werkspoorhal in het stoere Oostenburg. Bij de Werkspoorhal wordt de authentieke tijd van toen vertaald naar een buurt van moderne klasse en allure. Hier slenter je heerlijk langs de kade en door de straten om de kersverse cafés, koffietentjes en restaurants te ontdekken. Of bezoek je de diverse authentieke boetiekjes en detailhandels - stuk voor stuk unieke winkels met hun persoonlijke verhaal en eigen onderscheidende producten. Een charmante, avontuurlijke wijk met een ruimtelijke opzet, een rijke historie en een fantastische ligging nabij de stad.

En met Close To City bedoelen we écht dichtbij. Stap op de fiets en je rijdt binnen 10 minuten al langs de grachten van het Amsterdamse centrum. In deze wereldstad in zakformaat vind je alles wat je nodig hebt en meer. Ga een middagje shoppen in de diverse buurten, ontdek de ontelbare bars en kroegen voor memorabele stapavonden of ga op ontdekkingsreis door de verschillende Amsterdamse buurten. De talloze innoverende restaurants, historische monumenten en imponerende musea garanderen je een avontuur in eigen stad, elke dag weer.

- Modern wonen in dé nieuwste hotspot van Amsterdam
- Alle appartementen zijn voorzien van vloerverwarming, gereguleerd door een centrale warmtepomp*

- Met een knipoog naar het rijke Amsterdamse verleden

- Alle nodige voorzieningen nabij het complex

- Met 10 minuten fietsen in het stadscentrum

- OV in de buurt

*Deze installatie is een voordeel in de huidige markt, omdat huurder geen overeenkomst voor levering van gas hoeven af te sluiten. Huurder is op de hoogte dat de levering van warmte, koude en warm tapwater in de gehuurde woning plaatsvindt via een warmtepomp. Er is geen CV-installatie aanwezig in de woning. De huurder verplicht zich om deze diensten af te nemen tegen de voorwaarden en condities zoals beschreven in een aparte overeenkomst met Eteck.

De appartementen
Ruime kamers met een uitstekende afwerking creëren de basis waarop jouw dromen werkelijkheid kunnen worden gemaakt. Iedereen kan zijn thuis in het complex vinden. Voor starters met een verlangen naar luxe en stijlvol wonen zijn er de voordeligere studio’s. De twee- en driekamerappartementen zijn er voor de young professionals en jonge gezinnen die een hart voor de stad hebben, maar ook behoefte hebben aan rust en ruimte. De penthouses op de bovenverdieping spannen de kroon en bezorgen jou het ultieme woongenot: ruimtelijk wonen nabij het Amsterdamse centrum met een adembenemend rondom uitzicht over de omgeving. Waar je ook voor kiest: elke woning is voorzien van modern sanitair, een open keuken en veel raampartijen voor een prachtige lichtinval.

Over deze soort woning

Iedereen droomt er wel eens van: een luxe woning middenin de stad met een uitzicht over de skyline van een iconische stad. Dit penthouse op de zevende verdieping weet deze droom meer dan waar te maken. Grote raampartijen zorgen ervoor dat je overal kunt genieten van een prachtig rondom uitzicht. Je vindt hier het ruimste woon- en eetgedeelte van het gehele complex. Ruimte die, door de aanwezigheid van de open keuken, nog verder versterkt wordt. Vanaf deze royale leefruimte stap je ook naar buiten op je balkon, waar je met een drankje in de hand kunt uitkijken over de Amsterdame skyline. 


Dankzij de twee slaapkamers kan iedereen hier zijn plekje vinden. Jonge gezinnen kunnen gemakkelijk een kinderkamer inrichten. Geen kinderkamer nodig? Dan kun je in deze  woning je eigen werk- en studieruimte inrichten. In complete rust aan het werk terwijl je af en toe naar buiten kijkt naar het continu veranderende beeld van de stad.  

- Royaal penthouse met rondom uitzicht over de stad
- Twee flinke slaapkamers
- Lichtovergoten woon- en eetgedeelte
- Berging / wasruimte aanwezig
- Badkamer en toilet separaat 

Wanneer u kan komen kijken

Verhaal over bezichtiging, de keuze voor het soort kijkmoment maakt Verhuurtbeter.nl. De wensen van de kandidaten staan hierbij centraal. een Openbaar Open Huis; Deze kijkmomenten zijn zichtbaar op onze website. Een Premium Open Huis; alleen voor kandidaten die reeds een betaalde aanmelding hebben en die voldoen aan de voorwaarden. Kandidaten ontvangen een uitnodiging zodra het kijkmoment.

Deel:

Kenmerken

Adres
Oostenburgermiddenstraat 665
1018 LH Amsterdam
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020
Type aanbod
Appartement
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Gelegen op
7e etage
Woonoppervlak
92 m²
Inhoud
230 m³
Aantal kamers
3 kamers
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer en een apart toilet
Vloer
Laminaat
Balkon
5 m² gelegen op het zuidoosten
Lift
Aanwezig
Berging
Aanwezig

Bijzonderheden

Wachttijd vorige huurder
1 dag
Status
Onder optie
Energielabel
Huurprijs
€ 2.025
Servicekosten
€ 110
 • Elektra- en waterverbruik algemene ruimtes + technische installaties
 • Schoonmaak + glasbewassing algemene ruimte + voor bewoners niet bereikbare delen + vervangen lampen/starters
 • Groenonderhoud + ongediertebestrijding
 • Serviceabonnement CV-MV en WTW installatie
 • Serviceabonnement liftinstallatie + telefoonkosten
 • Onderhoud belinstallaties, deuropeners en huistelefoon
 • Ontstoppingscontract riolering
 • Reinigen / ontstoppen (dak)goten
 • Huismeester + bijbehorende diensten
 • Glasverzekering buitenglas
 • Administratiekosten
Nutsvoorzieningen
(zelf afsluiten)
Elektriciteit
Water
Internet/TV

Gerelateerd aanbod

Heeft u deze woningen al bekeken?

Deze woning is onder optie
4
€ 1925.00
 • 83.00 m²
 • 3 Kamers
52.3729
4.92882
Amsterdam
/appartement-te-huur/Amsterdam/Oostenburgermiddenstraat-659/011436/
Deze woning is onder optie
7
€ 2025.00
 • 82.00 m²
 • 3 Kamers
52.373
4.92887
Amsterdam
/appartement-te-huur/Amsterdam/Oostenburgermiddenstraat-643/011428/
Wat is de kale huurprijs p/m?
Vereiste (bruto) maandinkomen (1 persoon)
Wat is uw (bruto) maandinkomen?
Vereiste (bruto) maandinkomen (2e persoon)
Dit moet u samen verdienen