Openbaar Open Huis
27MEI 09:30
4

Martinus Nijhofflaan 176

Openbaar Open Huis
27MEI 09:30
4
Deze woning wordt verhuurd door Verhuurtbeter.nl
Huurders en verhuurders vinden elkaar beter.
  • € 1.250
    Huurprijs per maand
  • 80 m²
  • 3 Kamers
  • Per juni 2020
  • Appartement
  • Bestaande bouw
Een driekamerappartement op locatie "Poptahof-Zuid" in Delft
51.9972
4.35334
Delft
Delft

De woning

Een driekamerappartement op locatie "Poptahof-Zuid" in Delft

De woningen aan de Martinus Nijhofflaan worden opgeleverd met laminaatvloer. Ook is de woning voorzien van een complete keuken met inbouwapparatuur als een combi oven/magnetron, koel/vriescombinatie, RVS afzuigkap, inductie kookplaat en een vaatwasser. De badkamer is voorzien van een aparte douche, brede wastafel met twee kranen en volledige betegeling. Tevens is het toilet ook volledig betegeld met daarbij een wastafel en fontein.

Omgeving

 

Delft heeft het allemaal. Historie, cultuur, een gezellige, monumentale binnenstad, een universiteit, bijzondere evenementen, natuur (Delftse Hout) en een centrale ligging midden in de Randstad. En alles wat de stad Delft zo aantrekkelijk maakt, ligt voor bewoners van Boven de Hoven binnen handbereik. Met een bus- en tramhalte voor de deur en een uitstekende aansluiting op alle uitvalswegen naar hartje Delft, de kustlijn, steden als Rotterdam, Den Haag en Amsterdam en luchthavens Rotterdam The Hague Airport en Schiphol.

Voorzieningen in de buurt

Ook de directe woonomgeving van Boven de Hoven heeft u veel te bieden. Alle benodigde voorzieningen voor uw dagelijkse (gezins)leven liggen op een steenworp afstand van uw appartement. Van gezondheidszorg, scholen en kinderopvang tot en met sport- en recreatiefaciliteiten, zoals een buurthuis en het Poptapark met buurtmoestuinen en buitenfitness. U vindt het hier allemaal.

Wonen boven De Hoven Passage

Voor uw dagelijkse boodschappen hoeft u figuurlijk gesproken de deur niet meer uit. Woontoren Boven de Hoven wordt gebouwd boven winkelcentrum De Hoven Passage en is voor bewoners praktisch binnendoor bereikbaar. De Hoven Passage biedt met een grote diversiteit aan winkels het beste uit twee werelden; het comfort van overdekt winkelen en de gezelligheid van een kloppend stadshart.

Verhuisklaar

Uw appartement wordt compleet ingericht opgeleverd. U kunt direct verhuizen en hoeft alleen nog uw gordijnen en verlichting op te hangen.

Nieuw, Veilig en Gemak!

Wonen Boven de Hoven biedt bewoners het comfort en de veiligheid van nieuwbouw. Het gemak van wonen boven een winkelcentrum met dichtbij gelegen voorzieningen, openbaar vervoer en de belangrijke uitvalswegen. Bewoners krijgen een eigen privé berging met afgesloten fietsenstalling en zijn verplicht een parkeerplaats te huren in parkeergarage De Hoven Passage.

 

Renovatie

Voor zover bekend zal er geen renovatie plaatsvinden.

Wanneer u kan komen kijken

Verhaal over bezichtiging, de keuze voor het soort kijkmoment maakt Verhuurtbeter.nl. De wensen van de kandidaten staan hierbij centraal. een Openbaar Open Huis; Deze kijkmomenten zijn zichtbaar op onze website. Een Premium Open Huis; alleen voor kandidaten die reeds een betaalde aanmelding hebben en die voldoen aan de voorwaarden. Kandidaten ontvangen een uitnodiging zodra het kijkmoment.

Deel:

Kenmerken

Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2015
Type aanbod
Appartement
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Gelegen op
5e etage
Woonoppervlak
80 m²
Inhoud
200 m³
Aantal kamers
3 kamers
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer en een apart toilet
Vloer
Laminaat
Balkon
9 m²
Lift
Aanwezig
Parkeergelegenheid
Aanwezig
Garage
Aanwezig

Bijzonderheden

Beschikbaarheid
Per juni 2020
Huurprijs
€ 1.250
Servicekosten
€ 50