Openbaar Open Huis
29MEI 14:00

Torenmolen 84

Openbaar Open Huis
29MEI 14:00
Deze woning wordt verhuurd door Verhuurtbeter.nl
Huurders en verhuurders vinden elkaar beter.
  • € 1.225
    Huurprijs per maand
  • 77 m²
  • 3 Kamers
  • Per juni 2020
  • Appartement
  • Bestaande bouw
Een driekamerappartement op locatie "Merenwijk-Centrum" in Leiden
52.1758
4.50617
Leiden
Leiden

De woning

Een driekamerappartement op locatie "Merenwijk-Centrum" in Leiden

Voor vragen of interesse kunt u persoonlijk contact opnemen met onze verhuurspecialist Quentin. Hij is bereikbaar per telefoon via 06 - 39 84 52 36.

Ligging

Torenmolen ligt in de wijk Merenwijk, een rustige wijk in het noorden van Leiden. Met alle denkbaar mogelijke voorzieningen in de buurt. Naast de Torenmolen bevindt zich winkelcentrum de Kopermolen, met twee grote supermarkten, 40 andere winkels en wekelijkse markt. Gaat u de hoek om dan komt u terecht in de groene oase genaamd wijkpark Merenwijk. Een stukje verder de andere kant op is een groot groengebied met volkstuinen en sportpark. Ook water is de buurt: het prachtige Joppe en de Zijl zijn vlakbij. De Merenwijk is een ruim opgezette wijk met veel woonerven en doodlopende straten, waardoor het een kindvriendelijke wijk is.

Details

De Torenmolen is een architectonisch complex bestaande uit 16 verdiepingen met 80 woningen die variƫren in type en grootte. Zo zijn er maisonnettes en appartementen met 1-, 2- of 3 slaapkamers.

Omgeving

De Torenmolen is een architectonisch complex bestaande uit 16 verdiepingen met 77 woningen die variëren in type en grootte. Zo zijn er maisonnettes en appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Alle woningen zijn ruim opgezet.

Renovatie

Voor zover bekend zal er geen renovatie plaatsvinden.

Wanneer u kan komen kijken

Verhaal over bezichtiging, de keuze voor het soort kijkmoment maakt Verhuurtbeter.nl. De wensen van de kandidaten staan hierbij centraal. een Openbaar Open Huis; Deze kijkmomenten zijn zichtbaar op onze website. Een Premium Open Huis; alleen voor kandidaten die reeds een betaalde aanmelding hebben en die voldoen aan de voorwaarden. Kandidaten ontvangen een uitnodiging zodra het kijkmoment.

Deel:

Kenmerken

Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994
Type aanbod
Appartement
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Gelegen op
10e etage
Woonoppervlak
77 m²
Inhoud
193 m³
Aantal kamers
3 kamers
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Vloer
Laminaat

Bijzonderheden

Beschikbaarheid
Per juni 2020
Huurprijs
€ 1.225
Servicekosten
€ 70
Stookkosten
€ 107