Thomas Jeffersonlaan 563

Deze woning wordt verhuurd door Verhuurtbeter.nl
Huurders en verhuurders vinden elkaar beter.
 • € 1.199
  Huurprijs per maand
 • 142 m²
 • 4 Kamers
 • 1 april 2021
 • Appartement
 • Bestaande bouw
Een vierkamerappartement op locatie "Presidentenbuurt" in Rijswijk
52.0377
4.3018
Rijswijk
Rijswijk

Over deze woning

Een vierkamerappartement op locatie "Presidentenbuurt" in Rijswijk.

Omgeving

Wij starten vanaf 1 december in opdracht van CANLiving met de verhuur van beschikbare woningen in dit project. Wij zijn momenteel druk bezig met het verrijken van de project- en objectdata. Zo kan het dus nu voorkomen dat u nu nog maar 1 foto ziet en een beperkte projectbeschrijving. In week 48 bezoeken wij alle objecten en voegen wij foto’s en extra beschrijvingen toe. Wij danken u voor uw geduld.

 

De appartementen zijn gelegen in de "Presidentenbuurt". Deze buurt wordt door de inwoners van Rijswijk ook wel aangeduid als "De Goudkust van Rijswijk". Dit is een gezellige en nette omgeving met groenstroken en veel voorzieningen. Op 600 meter afstand treft u bijvoorbeeld het winkelcentrum "In de Boogaard" waar circa 200 ondernemers gevestigd zijn, variërend van supermarkt tot drogist en van modezaak tot grand café.

In het gebouw zijn liften aanwezig en op iedere etage bevindt zich een stortkoker, waarmee u gemakkelijk uw afval kunt afvoeren. Er is een fulltime huismeester aanwezig die zorgdraagt voor klein onderhoud. Er is voldoende parkeergelegenheid.

De Thomas Jeffersonlaan is centraal gelegen ten opzichte van uitvalswegen richting Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Delft en Rotterdam. Het centrum van Den Haag en het strand van Kijkduin zijn binnen enkele autominuten te bereiken.

Renovatie

 • Badkamer
 • Toilet
 • Vloer
 • Algemene reparaties

Wanneer u kan komen kijken

Verhaal over bezichtiging, de keuze voor het soort kijkmoment maakt Verhuurtbeter.nl. De wensen van de kandidaten staan hierbij centraal. een Openbaar Open Huis; Deze kijkmomenten zijn zichtbaar op onze website. Een Premium Open Huis; alleen voor kandidaten die reeds een betaalde aanmelding hebben en die voldoen aan de voorwaarden. Kandidaten ontvangen een uitnodiging zodra het kijkmoment.

Deel:

Kenmerken

Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1969
Type aanbod
Appartement
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Gelegen op
6e etage
Woonoppervlak
142 m²
Inhoud
355 m³
Aantal kamers
4 kamers
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer en een apart toilet
Vloer
Kaal
Balkon
6 m²
Lift
Aanwezig

Bijzonderheden

Beschikbaarheid
1 april 2021
Huurprijs
€ 1.199
Servicekosten
€ 162,50
Wat is de kale huurprijs p/m?
Vereiste (bruto) maandinkomen (1 persoon)
Wat is uw (bruto) maandinkomen?
Vereiste (bruto) maandinkomen (2e persoon)
Dit moet u samen verdienen