Openbaar Open Huis

zaterdag 15 mei 10:00-10:30

Groenestraat 68 10:00-10:30
10:00-10:30
Groenestraat 68
Groenestraat 82 10:00-10:30
10:00-10:30
Groenestraat 82

Belangrijk Controleer altijd twee uur voor aanvang de Open Huis Agenda voor de laatste update.

Deze woning wordt verhuurd door Verhuurtbeter.nl
Vragen? Bel met Herman.
Bel met ons
06-1264 8108
  • € 1.225
    Huurprijs per maand
  • 46 m²
  • 2 Kamers
  • 1 juli 2021
  • Appartement
  • Bestaande bouw
Een tweekamerappartement op locatie "Lange Nieuwstraat en omgeving" in Utrecht
52.0857
5.12533
Utrecht
Utrecht

Over deze woning

Een tweekamerappartement op locatie "Lange Nieuwstraat en omgeving" in Utrecht.

De Groenestraat 82 staat op de bovenste verdieping van het complex. Met een luxe afwerking aan de buitenkant geeft de binnenkomst een chique gevoel.

Eenmaal binnen gaat de indeling als volgt: Na binnenkomst in de entreehal heeft u aan uw linkerhand direct de deur richting de slaapkamer met daarin toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van douche & ligbad, wastafel met planchet, spiegel en handdoekradiator. Ook is de badkamer tot het plafond betegeld. Na de slaapkamer, eenmaal verder in de hal heeft u aan uw linkerhand twee deuren. De eerste deur is uw aparte toilet met wastafel en volledige betegeling. De tweede deur is een inpandige bergruimte met aansluiting voor uw wasmachine. Na de hal komt u in uw woonkamer met open keuken. De woonkamer bevat een frans balkon met uitzicht over de gehele straat. De keuken is voorzien van een RVS afzuigkap, keramische kookplaat en een mini koelkast.

Een woning als de Groenestraat 82 is zeer geschikt voor alleenstaanden en koppels.

Omgeving

Omgeving
Gelegen in de oude binnenstad van Utrecht, is Groenehof een unieke locatie. Omgeven door karakteristieke panden, diverse musea, talloze restaurants, winkels en Park Lepelenburg woont u dáár waar het leeft.

Een heerlijke thuisbasis midden in het bruisende Utrechtse stadsleven. De look & feel van Groenehof is industrieel en natuurlijk, doordat er een combinatie is gemaakt van moderne materialen en veel hout. Het complex is opgebouwd uit grondgebonden woningen met een tuin en verschillende, bovenliggende appartementen. Groenehof beschikt over een eigen binnenhof met een gemeenschappelijke tuin, zodat iedere woning een rustige zijde heeft. 

Er zijn 2- of 3-kamer appartementen met verschillende keukentypen. Iedere woning isefficiënt ingedeeld en heeft een hoog afwerkingsniveau waarbij hoogwaardige materialen zijn verwerkt. Er is beschikking over een luxe badkamer met ligbad, een apart toilet en inpandige berging. Onder het complex bevindt zich een eigen parkeergarage. Een plek in de garage kost € 185,- per maand (plus € 20,- servicekosten) kan separaat worden gehuurd. Dit is niet in de prijs inbegrepen. Vraag naar de beschikbaarheid!

Bereikbaarheid
Er zijn goede verbindingen voor woon- en werkverkeer. Om de hoek is een bushalte en treinstation Utrecht Centraal is minder dan 10 minuten fietsen.

 

Renovatie

Voor zover bekend zal er geen renovatie plaatsvinden.

Wanneer u kan komen kijken

Verhaal over bezichtiging, de keuze voor het soort kijkmoment maakt Verhuurtbeter.nl. De wensen van de kandidaten staan hierbij centraal. een Openbaar Open Huis; Deze kijkmomenten zijn zichtbaar op onze website. Een Premium Open Huis; alleen voor kandidaten die reeds een betaalde aanmelding hebben en die voldoen aan de voorwaarden. Kandidaten ontvangen een uitnodiging zodra het kijkmoment.

3D Presentatie

Deel:

Kenmerken

Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009
Type aanbod
Appartement
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Gelegen op
3e etage
Woonoppervlak
46 m²
Inhoud
115 m³
Aantal kamers
2 kamers
Aantal slaapkamers
1 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer en een apart toilet
Vloer
Laminaat
Frans balkon
Aanwezig
Lift
Aanwezig
Parkeergelegenheid
Aanwezig

Bijzonderheden

Beschikbaarheid
1 juli 2021
Huurprijs
€ 1.225
Servicekosten
€ 63
Wat is de kale huurprijs p/m?
Vereiste (bruto) maandinkomen (1 persoon)
Wat is uw (bruto) maandinkomen?
Vereiste (bruto) maandinkomen (2e persoon)
Dit moet u samen verdienen