Valetonlaan 40A

1
Deze woning is onder optie
Deze woning wordt verhuurd door Verhuurtbeter.nl
Vragen? Bel met Herman.
Bel met ons
06-1264 8108
 • € 1.495
  Huurprijs per maand
 • 79 m²
 • 3 Kamers
 • Appartement
 • Bestaande bouw
Een driekamerappartement op locatie "Tuindorp-Oost" in Utrecht
52.1069
5.13443
Utrecht
Utrecht

Over deze woning

Een driekamerappartement op locatie "Tuindorp-Oost" in Utrecht.

Met binnen handbereik een supermarkt, slijterij, bakker, fietsenwinkel, apotheek, tandartsenpraktijk, bloemist en nog veel meer heeft het wooncomplex de Gaard de perfecte ligging. Verder zijn de woningen van vrijwel alle gemakken voorzien waardoor het leven voor u gemakkelijker wordt gemaakt door de woning zelf!

Bij een woning aan De Gaard is een verplichte parkeerplaats verbonden op het parkeerdek. De kosten van deze parkeerplek is €85,- per maand.

Wonen aan de Gaard is geschikt voor starters, studenten, alleenstaanden, gezinnen, ouderen en zelfs woningdelers (max 2)! De woningen aan de Gaard zijn zeer veelzijdig wat ervoor zorgt dat vrijwel elke doelgroep zijn/haar draai hier kunnen vinden. Hou als woningdeler rekening met een waarborgsom van drie maanden. Studenten dienen een garantsteller achter zich te hebben staan! 

Huurcondities

 • De huurtermijn bedraagt minimaal 12 maanden tot onbepaalde tijd.

 • De inkomenseis bedraagt minimaal 4x de huur bruto waarbij het hoogste inkomen 100% telt en het laagste inkomen 50%. Mocht u deze voorwaarde niet halen dan kunt u eventueel een garantsteller regelen of rekening houden met een verhoogde waarborgsom.

 • De waarborgsom is in overleg met een minimum van 1 maand huur.

 • De huurprijs is exclusief nutsvoorzieningen (gas, water, licht, tv, internet). Deze kosten zijn niet in de huurprijs inbegrepen en dienen rechtstreeks met een nutsleverancier te worden verrekend. 

 • Om te kunnen reageren op de woning dient u een premium account aan te maken bij Verhuurtbeter.nl. Een premium account bedraagt een eenmalige bijdrage van €50,- voor een account van 1 jaar geldigheid.

Mocht u interesse hebben in het huren van deze woning, maak dan een premium account aan bij Verhuurtbeter.nl!

Deze informatie is door Verhuurtbeter.nl met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door Verhuurtbeter.nl geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. De aangegeven huurprijzen zijn geplaatst onder voorbehoud.

Omgeving

De woningen liggen boven het winkelcentrum De Gaard in de populaire wijk Tuindorp-Oost. 

Met binnen handbereik een supermarkt, slijterij, bakker, fietsenwinkel, apotheek, tandartsenpraktijk, bloemist en nog veel meer heeft het wooncomplex de perfecte ligging. Verder zijn de woningen van vrijwel alle gemakken voorzien waardoor het leven voor u gemakkelijker wordt gemaakt door de woning zelf!

Bij een woning in dit project is een verplichte parkeerplaats verbonden op het parkeerdek. De huur van deze parkeerplek is €85,- extra per maand.

Renovatie

Voor zover bekend zal er geen renovatie plaatsvinden.

Wanneer u kan komen kijken

Verhaal over bezichtiging, de keuze voor het soort kijkmoment maakt Verhuurtbeter.nl. De wensen van de kandidaten staan hierbij centraal. een Openbaar Open Huis; Deze kijkmomenten zijn zichtbaar op onze website. Een Premium Open Huis; alleen voor kandidaten die reeds een betaalde aanmelding hebben en die voldoen aan de voorwaarden. Kandidaten ontvangen een uitnodiging zodra het kijkmoment.

Deel:

Kenmerken

Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018
Type aanbod
Appartement
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Gelegen op
1e etage
Woonoppervlak
79 m²
Inhoud
198 m³
Aantal kamers
3 kamers
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Vloer
Aanbod - Vloer - nee

Bijzonderheden

Status
Onder optie
Huurprijs
€ 1.495
Servicekosten
€ 70
Wat is de kale huurprijs p/m?
Vereiste (bruto) maandinkomen (1 persoon)
Wat is uw (bruto) maandinkomen?
Vereiste (bruto) maandinkomen (2e persoon)
Dit moet u samen verdienen