Parkeren

Verhuurtbeter.nl verhuurt ook parkeerplaatsen, oftewel stallingsruimtes. Denk hierbij aan een garagebox of een parkeerdek dat zich bevindt in het wooncomplex. Het huren van een stallingsruimte verloopt via een ander platform. Aanmelden voor een stallingsruimte kost eenmalig €15 voor een account van twaalf maanden. Meld je aan via de knop hieronder of via parkeren.verhuurtbeter.nl.

Aanmelden

Regel een parkeerplaats in 5 stappen

Je bent op zoek naar een parkeerplaats bij je woning? Lees hieronder hoe je bij ons een parkeerplek huurt. Begin altijd door op parkeren.verhuurtbeter.nl een account aan te maken.

Stap 1 - Voeg je favoriete parkeerplaats toe in je account

Bekijk op de inlogpagina wat er te huur is. Vind je niet meteen wat je zoekt? Geef dan 'Geen Voorkeur' aan. Wij raden aan om vanuit je lokale kennis van het gebouw te kijken welke van de plekken jou het beste uitkomt. Zet vervolgens deze plek(ken) in je voorkeuren van je account.

Stap 2 - Ga verder in je account

Vul hier jouw profiel volledig in en doe direct de iDIN check. Ook als je dit al een keer gedaan hebt als huurder van een woning. Dit platform is speciaal voor parkeerplaatsen. Wij vragen voor het aanmelden een vast bedrag van €15 voor een account van 1 jaar. Het account wordt nooit stilzwijgend verlengd.

Stap 3 - We hebben contact

Na ontvangst van de betaling van je account en nadat je het profiel volledig hebt ingevuld, stuur ons een bericht via de chatknop rechts onderin je scherm, zodat wij weten dat je hebt gereageerd. We nemen binnen drie werkdagen contact met je op en bespreken de mogelijkheden. In veel gevallen sturen wij direct de huurovereenkomst voor de parkeerplek, zodat je ook snel over de plek kunt beschikken.

Stap 4 - Interesse

Is alle informatie duidelijk en is de iDIN check uitgevoerd, dan reserveren wij de parkeerplek voor je. Je ontvangt hierna de huurovereenkomst ter ondertekening en de startnota voor betaling.

Stap 5 - Tekenen en betalen

Je tekent de huurovereenkomst en je betaalt de startnota. De parkeerplek is nu bijna voor jou. In de eerdere e-mail (bij de huurovereenkomst) vertellen wij wanneer je het toegangsmiddel (bv. sleutel of key-card) van de parkeerplek van ons ontvangt. Gefeliciteerd!
PS: vanaf dit moment is de verhuurder/beheerder uw contactpersoon voor de parkeerplek. Dus als je bijvoorbeeld vragen hebt over de huurbetaling, dan kun je de verhuurder/beheerder benaderen.

Wat is de kale huurprijs p/m?
Vereiste (bruto) maandinkomen (1 persoon)
Wat is jouw (bruto) maandinkomen?
Vereiste (bruto) maandinkomen (2e persoon)
Dit moet je samen verdienen