Parkeren

Verhuurtbeter.nl verhuurt ook parkeerplaatsen, oftewel stallingsruimtes. Denk hierbij aan een garagebox of een parkeerdek dat zich bevindt in het wooncomplex. Het huren van een stallingsruimte verloopt via een ander platform. Aanmelden voor een stallingsruimte kost eenmalig € 15,- voor een account van twaalf maanden. Meld u aan via de knop hieronder of via parkeren.verhuurtbeter.nl.

Aanmelden

Regel een parkeerplaats in 5 stappen

U bent op zoek naar een parkeerplaats bij uw woning? Lees hieronder hoe u bij ons een parkeerplek huurt.

Stap 1 - Voeg uw voorkeur toe

Bekijk in ons aanbod wat er te huur is. Vind u niet meteen wat u zoekt? Geef dan 'Geen Voorkeur' aan. Wij raden aan om vanuit uw lokale kennis van het gebouw te kijken welke van de plekken u het beste uitkomt. Zet vervolgens deze plek(ken) in uw voorkeuren.

Stap 2 - Maak een account aan

Vul hier uw profiel volledig in. Ook als u dit al gedaan heeft als huurder. Het aanmelden van een stallingsruimte verloopt via een ander platform namelijk parkeren.verhuurtbeter.nl. Wij vragen voor het aanmelden een vast bedrag van €15,- voor een account van 1 jaar. Het account wordt nooit stilzwijgend verlengd.

Stap 3 - We hebben contact

Na ontvangs van uw betaling en nadat u het profiel volledig heeft ingevuld, stuurt u ons via het account een bericht, zodat wij weten dat u actief heeft gereageerd. Tevens verzoeken wij een iDIN check uit te voeren. We nemen binnen drie werkdagen contact met u op en bespreken de mogelijkheden. IN veel gevallen sturen wij u direct de huurovereenkomst voor de parkeerplek, zodat u snel over de plek kunt beschikken.

Stap 4 - Interesse

Is alle informatie duidelijk en is de iDIN check uitgevoerd, dan reserveren wij de parkeerplek voor u. U ontvangt hierna de huurovereenkomst ter ondertekening en de startnota voor betaling.

Stap 5 - Tekenen en betalen

U tekent de huurovereenkomst en u betaalt de startnota. U heeft nu bijna uw eigen parkeerplek. Gefeliciteerd!

Wat is de kale huurprijs p/m?
Vereiste (bruto) maandinkomen (1 persoon)
Wat is uw (bruto) maandinkomen?
Vereiste (bruto) maandinkomen (2e persoon)
Dit moet u samen verdienen