Parkeren

Verhuurtbeter.nl verhuurt ook parkeerplekken, oftewel stallingsruimtes. Zowel los bij de woningen als zowel onderdeel van een complex. Denk aan een garage of een parkeerdek dat zich bevind in het gehuurde complex. Het huren van een parkeerplek verloopt via een ander platform. Aanmelden kost eenmalig € 15,- voor een account van twaalf maanden. Meld u aan via parkeren.verhuurtbeter.nl. 

 

Aanmelden

Regel een parkeerplaats in 5 stappen

U bent op zoek naar een parkeerplek bij uw woning? Lees hieronder hoe u bij ons een parkeerplek huurt.

 

Stap 1 - Voeg uw voorkeur toe

Bekijk in ons aanbod parkeerplekken wat er te huur is. Vind u niet meteen wat u zoekt? Geef dan 'Geen Voorkeur' aan. Wij raden aan om vanuit uw lokale kennis van het gebouw te kijken welke van de plekken u het beste uitkomt. Zet vervolgens deze plek in uw voorkeuren.

Stap 2 - Maak een account aan

Vul hier uw profiel volledig in. Ook als u dit al gedaan heeft als huurder. Het aanmelden van een stallingsruimte(parkeerplek) verloopt via een ander platform namelijk parkeren.verhuurtbeter.nl. Wij vragen voor het inschrijven een vast bedrag van €15,00. Dit voor administratiekosten en het tekenen van de huurovereenkomst.

Stap 3 - We hebben contact

Na betaling en uw profiel volledig te hebben ingevuld, stuur een bericht via Parkeren platform, zodat wij weten dat u actief heeft gereageerd. Tevens verzoeken wij een Idin check uit te voeren. We nemen binnen drie werkdagen contact met u op en bespreken de mogelijkheden.

Stap 4 - Interesse

Zijn alle documenten in orde, dan reserveren wij de parkeerplek voor u.

Stap 5 - Tekenen

U tekent de huurovereenkomst van uw eigen parkeerplek. Gefeliciteerd!

Wat is de kale huurprijs p/m?
Vereiste (bruto) maandinkomen (1 persoon)
Wat is uw (bruto) maandinkomen?
Vereiste (bruto) maandinkomen (2e persoon)
Dit moet u samen verdienen