Welkom op Verhuurtbeter.nl

 

Ja, u komt waarschijnlijk van een andere site hier terecht. Bijvoorbeeld Funda, maar waarom? Huurders en verhuurders vinden elkaar beter bij verhuurtbeter.nl. U kunt zonder aanmelding gewoon langskomen bij de openbare Open Huizen en gratis ons aanbod bekijken op de site, maar u kunt ook gratis aanmelden.

 

Gratis starten met uw eigen profiel

U kunt ook gratis starten met uw eigen profiel. Na registratie krijgt u automatisch meer informatie over onze projecten, maar als u kiest voor een Premium account staat u gelijk op de wachtlijsten van ons aanbod én u heeft toegang tot de premium Open Huizen en ons berichtencentrum om gemakkelijk contact met ons op te nemen waar u op eigen tempo de berichten en dus de progressie kunt teruglezen.

Ga Premium

Een Premium account heeft een tarief van eenmalig € 50,- voor een accountduur van twaalf maanden. Dit kan en zal niet automatisch worden verlengd.


Lees goed de voorwaarden want wij wijzen toe op onder andere inschrijfduur en de geldende voorwaarden. Restitutie is niet mogelijk vanwege een geautomatiseerde kredietcheck.

Aanmelden in 3 eenvoudige stappen

Uw eigen account aanmaken is heel eenvoudig en
kost slechts een paar minuten. Dit is wat wij vragen

1. Wat is uw e-mail?
2. Wat zijn uw voorkeuren?
3. Wie bent u?
Optioneel: upgraden naar Premium


Nu gratis starten Prijzen

Wat is de kale huurprijs p/m?
Vereiste (bruto) maandinkomen (1 persoon)
Wat is uw (bruto) maandinkomen?
Vereiste (bruto) maandinkomen (2e persoon)
Dit moet u samen verdienen