Lau Mazirellaan 43

5
Deze woning is onder optie
Deze woning wordt verhuurd door Verhuurtbeter.nl

 • € 1.495
  Huurprijs per maand
 • 114 m²
 • 3 Kamers
 • Woonhuis
 • Bestaande bouw
Een driekamer woning op locatie "Groente- en Fruitmarkt" in Den Haag
52.06
4.29864
Den Haag
Den Haag

Over het project

Wonen in een rustige, kindvriendelijke omgeving terwijl je kunt genieten van de voordelen van het nabijgelegen, bruisende Haagse stadscentrum? Deze ruime eengezinswoningen met drie of vier kamers én tuin liggen in de wijk Groothandelsmarkt. De ideale omgeving voor gezinnen met kleine kinderen op zoek naar rust met alle nodige voorzieningen in de nabijheid! 

Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid dankzij de aanwezigheid van parkeerhavens en ondergrondse garages. De Groothandelsmarkt is een autoluwe wijk die rustig en veilig is voor spelende kinderen. Met name de autovrije woonpaden zorgen voor veel ongestoorde, veilige speelplekken.

Aan de Lau Mazirellaan worden rust en recreatie gecombineerd met de voorzieningen van het Haagse stadscentrum. Nabijgelegen vind je niet alleen een kinderboerderij, hertenkamp en diverse speelweiden: ook het welbekende Haagse Zuiderpark ligt in de buurt. In dit veelzijdige park kun je heerlijk wandelen, een stukje fietsen, of genieten van de talloze activiteiten die hier maandelijks worden georganiseerd.

Het historische stadscentrum van Den Haag is op een steenworp afstand te bereiken. Hier gebeurt in iedere straat wel iets - bomvol gezellige terrassen, restaurants met diverse keukens, en prachtige historische monumenten is Den haag bij uitstek geschikt voor een mooie dag uit. Toe aan een uitstapje buiten Den Haag? Je bent middenin de Randstad! Met de auto of het openbaar vervoer bezoek je gemakkelijk het karakteristieke Delft, het internationale Rotterdam of het charmante, culturele Leiden. 

De wijk is uitstekend bereikbaar met de auto, en biedt ook gemakkelijke aansluitingen op het OV. Met diverse bus- en tramlijnen kun je gemakkelijk ieder hoekje van de stad bezoeken. NS-stations Den Haag HS en Den Haag Moerwijk zijn met enkele minuten fietsen te bereiken. 

- Eengezinswoningen met drie of vier kamers en tuin 
- Rustige, kindvriendelijke wijk met weinig tot geen autoverkeer
- Op korte fietsafstand van het stadscentrum en diverse NS-stations
- Rust en recreatie (waaronder het Zuiderpark) op een steenworp afstand 
- Goede aansluiting op bus- en tramlijnen
- Veel parkeergelegenheid in de parkeerhavens en ondergrondse garage

Eengezinswoningen
De woningen aan de Lau Mazirellaan beschikken over twee (inclusief vide in één van de slaapkamers) of drie woonlagen. Alle woningen zijn uitgerust met een separaat toilet op de begane grond en een badkamer op de eerste of tweede verdieping. De badkamers zijn uitgerust met een toilet, wastafel en douche. 

De woningen zijn uitgerust met geïsoleerde gevels, vloeren en daken, een energiebesparende hoogrendement combi verwarmingsketel en extra isolerend dubbel glas. Mede dankzij deze voorzieningen profiteer je van een lage energierekening.

Over deze soort woning

In deze woning voeren ruimte en openheid de boventoon. Hier vind je een grote woonkamer die de gehele eerste verdieping beslaat. Deze woonkamer van maar liefst 35.6m² wordt prachtig verlicht door grote ramen aan de voor- en achterzijde van de woning. Hierdoor heeft de begane grond extra veel ruimte voor een grote, luxe woonkeuken van bijna 20m². Vanuit deze keuken heb je direct toegang tot de tuin middels de terrasdeur. Dat betekent heerlijk buiten eten in de lente- en zomermaanden! De begane grond heeft verder nog een separaat toilet en een ruime berging.

De tweede verdieping heeft ruimte voor twee flinke slaapkamers van vergelijkbare grootte, met toegang tot de badkamer.
 • Zeer ruime woonkamer geheel op eigen verdieping
 • Grote woonkeuken op de begane grond met toegang tot de tuin
 • Twee flinke slaapkamers
 • Badkamer van alle gemakken voorzien
 • Berging op de begane grond

Renovatie

 • Veiligheidswerkzaamheden
 • Algemene reparaties
 • Technische installaties

Wanneer u kan komen kijken

Verhaal over bezichtiging, de keuze voor het soort kijkmoment maakt Verhuurtbeter.nl. De wensen van de kandidaten staan hierbij centraal. een Openbaar Open Huis; Deze kijkmomenten zijn zichtbaar op onze website. Een Premium Open Huis; alleen voor kandidaten die reeds een betaalde aanmelding hebben en die voldoen aan de voorwaarden. Kandidaten ontvangen een uitnodiging zodra het kijkmoment.

Deel:

Kenmerken

Adres
Lau Mazirellaan 43
2525 ZK Den Haag
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1996
Type aanbod
Woonhuis
Aantal woonlagen
3 woonlaag
Gelegen op
begane grond met tuin
Woonoppervlak
114 m²
Inhoud
285 m³
Aantal kamers
3 kamers
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer en een apart toilet
Tuin
30 m² gelegen op het zuidwesten
Berging
Aanwezig
Parkeergelegenheid
Aanwezig

Bijzonderheden

Status
Onder optie
Energielabel
Huurprijs
€ 1.495
Servicekosten
€ 7,50
 • Serviceabonnement CV-MV en WTW installatie
 • Ontstoppingscontract riolering
 • Reinigen / ontstoppen (dak)goten
 • Huismeester + bijbehorende diensten
 • Glasverzekering buitenglas
 • Onderhoudskosten toegangssystemen parkeergelegenheden
 • Administratiekosten
Nutsvoorzieningen
(zelf afsluiten)
Elektriciteit
Gas
Water
Internet/TV
Wat is de kale huurprijs p/m?
Vereiste (bruto) maandinkomen (1 persoon)
Wat is uw (bruto) maandinkomen?
Vereiste (bruto) maandinkomen (2e persoon)
Dit moet u samen verdienen