Over Verhuurtbeter.nl
Huurders en verhuurders vinden elkaar beter

Woningverhuur | tot aan de voordeur
Verhuurtbeter.nl is gespecialiseerd in de verhuur van residentieel vastgoed en zorgt voor snelle plaatsing van hoogwaardige huurders. Onze software voldoet aan de eisen van de "Wet goed verhuurderschap" en bevordert een rechtvaardige verdeling van woningen in Nederland.


Complexmanagement | achter de voordeur
Huurders gebruiken het online platform van Area of People voor efficiënte communicatie met elkaar en ketenpartners. Dit geïntegreerde platform combineert Verhuurtbeter.nl met de expertise van een huismeester die de taal van de huurders spreekt en samenwerkt om de woonsituatie te verbeteren. Onze werkwijze overtreft consequent de concurrentiebenchmark (bron: Area of People).


Software
Onze software integreert onze diensten Woningverhuur en Complexmanagement. Het maakt onze aanpak buitengewoon schaalbaar en efficiënt. Als datagedreven onderneming zijn wij operationeel in heel Nederland. Vastgoedbeleggers die overwegen woningverhuur te insourcen, kunnen contact met ons opnemen. Wij weten de weg en helpen u met alle plezier verder met onze totaalformule en software!

 

Woningverhuur | tot aan de voordeur

Complexmanagement | achter de voordeur

 

Over Verhuurtbeter.nl

Verhuurtbeter.nl verbetert de selectie van geschikte huurders voor uw vastgoed en zorgt voor duurzame tevredenheid bij uw huurders.
Lees meer in ons blog op VB talk

 

 

Kijken op VB talk

Wat is de kale huurprijs p/m?
Vereiste (bruto) maandinkomen (1 persoon)
Wat is uw (bruto) maandinkomen?
Vereiste (bruto) maandinkomen (2e persoon)
Dit moet u samen verdienen