Bekijk het zakelijk

Dit doet VB beter

Door digitalisering van het verhuurproces. Door de bewezen kwaliteit van ons digitale systeem vinden wij passende huurders voor onze woningvoorraad en zijn die huurders tevreden huurders. Onze digitalisering zorgt ervoor dat je bij ons geen vakje in Excel bent dat de huurprijs betaalt. We zetten in op een goede relatie met de huurder en willen dat zij bij vertrek onze ambassadeurs zijn geworden.

 

Dienst: Woningverhuur

Dienst: Complexmanagement

Wat is de beste huurder in de kortste tijd?

Fase selectie huurder: iedereen die geïnteresseerd is in onze woningen en die in beginsel kan voldoen aan de voorwaarden maakt kans. Globaal betekent dat: iemand moet bruto per maand vier keer de maandelijkse huurprijs verdienen. Dit is voor VB het beginpunt van het gesprek. Door meer zekerheden (waarborgsom en/of garantstelling kijken we soepeler naar de ‘vier keer’ acceptatienorm. 

Fase huurder: onze aanpak is erop gericht om ook tijdens de huurfase de beste huurder te vinden: Iemand die geen overlast veroorzaakt en altijd netjes op tijd zijn huur betaald. Door het maken van de betere keuze in de selectiefase tonen we achteraf aan dat er bij de VB-huurders minder sprake is van overlast en/of wanbetaling en is de kracht van “beste huurder” echt goed te zien!

Verhuurders
Hoewel meer dan 60% van onze tijd opgaat aan huurders, is de feitelijke (en betalende) opdrachtgever van Verhuurtbeter.nl de verhuurder (tevens vaak de eigenaar) van het vastgoed. Onze dienstverlening is bedacht en gemaakt voor verhuurders en huurders van residentieel vastgoed in Nederland. Het ultieme doel van VB is het vinden van de beste huurder in een zo kort mogelijke tijd, waarbij iedereen een eerlijke kans krijgt. 
Omdat we meer mensen een kans bieden, is de vraag bij VB groter met als gevolg dat de leegstand van woningen door onze aanpak wordt teruggedrongen. Door een transparante en actuele wachtlijst zijn onze aspirant-huurders bereid te wachten op een woning, waardoor de kans om sneller een huurder te vinden ook vergroot wordt.

Huurders
We zoeken de best passende huurder in de kortste tijd. Iedereen die geïnteresseerd is in onze woningen en die in beginsel kan voldoen aan de voorwaarden maakt kans. 
Door onze manier van selecteren en het inbouwen van acceptabele randvoorwaarden (waarborgsom en/of garantstelling) kijken we soepeler naar de ‘vier keer’ acceptatienorm.  Daardoor kunnen we meer mensen een kans bieden. Door een actuele (dus 'eerlijke') wachtlijst zien aspirant-huurders hoe lang de wachttijd is voor de woning van hun keuze. Die positieve motivatie zien we terug in het grote aantal geïnteresseerden dat blijft wachten.

Verhuurtbeter.nl maakt de klantreis leuker voor huurders

Een woning mislopen omdat iemand anders een gunstiger profiel heeft? Dat is er bij ons niet bij. Wij willen de woningen die we verhuren eerlijk verdelen. En haal je net niet de inkomensnorm bij de woning van je keuze? Dan is dat bij ons geen eindpunt maar een startpunt voor een gesprek. Samen kijken we naar wat er wel mogelijk is. Een huis huren moet een feest zijn, vinden wij, en de klantreis leuker maken vinden we minstens zo belangrijk. 

Natuurlijk heeft Verhuurtbeter.nl  een aantal voorwaarden om via ons te kunnen huren. 

  • Je spreekt Nederlands of Engels

  • Acceptatienorm

 

Efficiënt

  • Als je een woning wil huren via Verhuurtbeter.nl vul je digitaal je woningdossier in. Na het invullen krijg je direct bericht of je in aanmerking komt om bij ons te huren. Vervolgens doen we een kredietcheck en als ook die positief is, kun jij je inschrijven op de woning van jouw keuze en betaal je inschrijfgeld. 

  • We vragen van aspirant huurders om hun woningdossier zeer geregeld bij te houden. Op die manier hebben we een wachtlijst met alleen maar actuele aanvragen. En zo ben je sneller aan de beurt!

  • Verhuurtbeter.nl verhuurt alleen woningen in complexen. Komt er een woning vrij dan organiseren we een open huis voor alle aspirant huurders die zo’n woning op hun wensenlijst hebben staan. Je weet na de bezichtiging of dat het type woning is dat bij je past. En ben je het die keer niet geworden, dan blijf je gewoon wachten tot er weer zo’n woning van dat type vrijkomt. 

Klantvriendelijk

  • Je voorkeur kun je aangeven met een hartje. Op de website kun je zo zien hoeveel mensen die woning in hun voorkeur hebben staan. Staat er een 1 en meld je je vandaag voor die woning aan, dan ben jij nummer 2. Je weet dus bij ons wanneer je aan de beurt bent. 

  • Voor ons een open deur, maar je krijgt van ons snel een reactie als je je hebt ingeschreven en een account hebt aangemaakt. 

Veilig

  • Verhuurtbeter.nl maakt het veiliger voor de klant. Geen privacygevoelige documenten mailen, maar een beveiligde digitale omgeving waarin je dit soort documenten kunt uploaden.

Wat is de kale huurprijs p/m?
Vereiste (bruto) maandinkomen (1 persoon)
Wat is uw (bruto) maandinkomen?
Vereiste (bruto) maandinkomen (2e persoon)
Dit moet u samen verdienen