Welcome to CTC

Come closer, vind een gloednieuw
complex midden in de stad Amsterdam

De 33 woningen die je hier vindt, zijn jouw stijlvolle oase nabij het dynamische Amsterdamse centrum. Of je nu op zoek bent naar een ruimtelijk twee- of driekamerappartement of kiest voor complete luxe met een penthouse op de bovenverdieping. Hier wordt stads wonen écht weer een avontuurlijk genot.

 


Oostenburgermiddenstraat 665,
Amsterdam 

Ervaar een virtuele 3D tour

Direct persoonlijk contact via 088-3081020 of meld aan

Modern wonen met een knipoog naar het rijke Amsterdamse verleden

Ruime kamers met een uitstekende afwerking creëren de basis waarop jouw dromen werkelijkheid kunnen worden gemaakt. Iedereen kan zijn thuis in het complex vinden.  

De appartementen zijn voorzien van alle benodigdheden en zijn uitstekend afgewerkt. Bij het complex vind je een mooie binnentuin en een gemeenschappelijke berging.


Appartementen

Spacious & Light

De twee- en driekamerappartementen zijn er voor de young professionals en jonge gezinnen die een hart voor de stad hebben, maar ook behoefte hebben aan rust en ruimte. Elke woning is voorzien van modern sanitair, een open keuken en veel raampartijen voor een prachtige lichtinval.

Penthouses

 

En met nabij de stad bedoelen we écht dichtbij. In deze wereldstad in zakformaat vind je alles wat je nodig hebt

Ga een middagje shoppen in de diverse buurten, ontdek de ontelbare bars en kroegen voor memorabele stapavonden of ga op ontdekkingsreis door de verschillende Amsterdamse buurten. De talloze innoverende restaurants, historische monumenten en imponerende musea garanderen je een avontuur in eigen stad, elke dag weer.

 

Voor meer informatie over beschikbaarheid en prijzen, bekijk ons aanbod of direct persoonlijk contact met ons op via 088-3081091

 

Aanmelden

33 woningen wachten op u

 

 

FAQ

Ik ben geïnteresseerd, wat moet ik doen?

Stap 1: Check allereerst verderop in deze FAQ of u voldoet aan de gestelde huurvoorwaarden. Indien u niet voldoet aan de voorwaarden kunnen wij u helaas voor dit project niet verder van dienst zijn.

 

Stap 2: Indien u voldoet aan de voorwaarden, maak een start met uw profiel en kies u uw voorkeurswoning(en) uit en voeg deze toe.

 

Stap 3: Houd uw profiel of uw email-inbox in de gaten. We gaan u berichten.

 

Stap 4: In uw woondossier kunt u uw persoonlijke gegevens/voorkeuren aanvullen of veranderen. Na een huurvoorstel wordt u geacht om documenten aan te leveren.

 

Waar vind ik informatie over de laatste ontwikkelingen?

Ga voor het laatste nieuws naar docs.verhuurtbeter.nl 

 

Is dit project nieuwbouw?

Come closer, vind een gloednieuw complex midden in de stad Amsterdam. De 33 woningen die je hier vindt, zijn jouw stijlvolle oase nabij het dynamische Amsterdamse centrum. Of je nu op zoek bent naar een voordelige studio, een ruimtelijk twee- of driekamerappartement of kiest voor complete luxe met een penthouse op de bovenverdieping. Hier wordt stads wonen écht weer een avontuurlijk genot. De woningen zijn gestoffeerd en puntgaaf opgeleverd en smelt samen met de ontwikkelingen in deze buurt.

Waar kan ik het aanbod online bekijken?

Zie verhuurtbeter.nl/aanbod. Daar vind u alle etalage. Neem ook zeker een kijkje via de 3d Tours. Dit geeft een goede impressie van de woning, omdat u er zelf digitaal doorheen kunt wandelen. Ga naar www.verhuurtbeter.nl/aanbod/ctc

Waar moet ik rekening mee houden bij een Open Huis?

U kunt op eigen kracht naar het Open huis komen. U wordt verzocht te wachten ingang - daar waar een blauwe vlag staat. Ziet u niemand? Even geduld, het kan zijn dat er iemand nog onderweg is. Kijkt u anders op de ramen, daar staat een telefoonnummer voor OPEN HOUSE.

 

Mogen ouders of derden garant staan als er niet voldaan wordt aan de inkomensvoorwaarden?

Ja, garantstellingen van ouders of derden zijn zeker mogelijk. Dit kunt u aangeven in uw profiel.

 

 

Hoe zijn de woningen opgeleverd?

De woningen zijn vanaf nu allemaal netjes opgeleverd met afgewerkte muren en vloeren.

 

Wanneer kunnen wij de woning betrekken?

Ingang van de huurdatum is tussen 1 augustus en 1 oktober.

 

Zijn er woningen die per direct verhuurd kunnen worden? 

Ja, de modelwoningen zijn per direct te huur, de wanden en vloeren van de modelwoningen zijn immers al afgewerkt. Er zijn 5 woningen die u direct mag betrekken, de afwerking (wanden en vloer) mag u zelf doen, huurprijzen voor deze 5 woningen zijn dan ook minder dan de prijs voor een afgewerkt woning. Wilt u deze woningen huren en laat u liever de afwerking doen, dan wordt de aflevering later, en de huren aangepast.

Fietsenstalling

Op de begane grond van het complex bevindt zich een zeer ruime fietsenstalling, waar u uw fiets en/of scooter veilig kunt stallen.

Parkeren

Parkeren kunt u in de nabijgelegen Q-Park Oostenburg Parkeergarage Van Reedestraat. Dit is 1 min lopen van de ingang van het gebouw. U kunt zelf een abonnement afsluiten tegen een gereduceerd tarief. Bekijk de abonnementen in PDF

Meer vragen?

Bekijk de blogpagina van CTC

 

Wat is de kale huurprijs p/m?
Vereiste (bruto) maandinkomen (1 persoon)
Wat is uw (bruto) maandinkomen?
Vereiste (bruto) maandinkomen (2e persoon)
Dit moet u samen verdienen