Amsterdam » Zuid-Oost

Welkom in de Kameleon

 

Projectinformatie

Welkom bij De Kameleon. Het project bestaat in totaal uit 222 vrije sector huurwoningen gelegen aan de Kruitberghof en de Karspeldreef in Amsterdam. In totaal zijn er 20 woningtypes, elk ervan met zijn eigen charme. In De Kameleon zijn 35 winkels gevestigd variërend van de grote winkelketens (Albert Heijn, Blokker, Action en Aldi) tot lokale ondernemers. De winkels bij De Kameleon zijn grotendeels naar buiten gericht, wat voor een levendige buurt zorgt. En dit allemaal makkelijk bereikbaar via een privé garageverdieping.

Parken

Nergens in Amsterdam vindt u zoveel parken (Gaasperpark, Bijlmerweide, Bijlmerpark en het Diemerbos) als in Amsterdam Zuidoost. Het wordt daarom ook wel het groenste stadsdeel van Amsterdam genoemd. Voor de sportaccommodaties hoeft u het ook niet lang te zoeken, met om de hoek een atletiekbaan, tennisbanen en fitnessmogelijkheden.


Met de belangrijkste uitvalswegen (A1, A2 en ringweg A10) dicht in de buurt bent u binnen 10 minuten in het hart van Amsterdam. Ook het openbaar vervoer (metro en bus) en verschillende scholen zijn op loopafstand.

Amsterdam Zuid-Oost

Karspeldreef en Kruitberghof

 

€1.195 – €1.450

Huurprijzen per maand

 


222

Eenheden

 


54 – 137 m2

Woonoppervlakte

 


2 – 5

Kamers

Ik ben geinteresseerd, hoe kom ik aanmerking?

Dat kan u zelf direct bepalen door uw huurbudget uit te rekenen.
Het aanbod van De Kameleon bevat een kale huurprijs van €1.195. Dit kunt u vervolgens invullen in de rekenmodule.

Bereken uw huurbudget

De voorwaarden voor het aanbod van De Kameleon zijn als volgt

U heeft een bruto inkomen van minimaal € 4.780 of een gezamenlijk bruto inkomen van € 6.060. Binnen uw profiel kunnen we kijken naar andere opties mocht dit niet haalbaar zijn. Denk aan het inkomen verder in detail uitschrijven of een borgsteller aanstellen.

Ik wil graag een keer gaan kijken, kan dat?

Laat het weten in Uw Profiel > Berichtencentrum. Dan kijken we verder naar een oplossing.

Voor een huur van €1.200 per maand moet ik bijna €5.000 verdienen?

Dit is op basis van onze huurbudget rekenmodule. Dit houdt in dat het huurbudget een aantal keer hoger moet zijn dan de maandelijkse huur. Dit is een beproeft model dat bij andere aanbieders ook te vinden is en geeft daarom een goede richtlijn in de praktijk.

Is uw budget niet toereikend of twijfelt u?

Neem dan contact op via uw Berichtencentrum. Dan gaan we samen zoeken naar een oplossing. Denk bijvoorbeeld aan een borgsteller.

Wat is de kale huurprijs p/m?
Vereiste (bruto) maandinkomen (1 persoon)
Wat is uw (bruto) maandinkomen?
Vereiste (bruto) maandinkomen (2e persoon)
Dit moet u samen verdienen