Arnhem » Broerenstraat

Welkom bij Verto

 

 

 

 

Heeft u nog interesse in een huurwoning in Arnhem? Dan moet u nu helaas wachten totdat iemand een van de woningen verlaat. We zijn er doorheen. Alles is verhuurd. Door het aanmaken van een gratis profiel kunt u uw woonvoorkeuren doorgeven en kijken we samen daarvandaan verder. 

Arnhem centrum

Broerenstraat

 

€985 – €1.325

Huurprijzen per maand

 


58

Eenheden

 


70 – 100 m2

Woonoppervlakte

 


2 – 4

Kamers


De Verhuurtbeter formule

 

Met 4 kijkmomenten tijdens
de bouw verhuurden wij
alles binnen één jaar

 

 

 

 

Waarom is aanmelden gratis?

Ja, het aanbod van Verto is 100% gratis voor huurders. De beheerder Van Der Vorm bepaalt dit. Daarom loopt het aanmelden ook via een ander platform namelijk verto.verhuurtbeter.nl. Aanbod van andere beheerders op onze eigen aanbodpagina kan dus verschillen in prijs, maar gratis starten kunt u altijd. 

Ik zie geen woningen te huur?

Bekijk ons aanbod op de website, staat er niets tussen? Dan is alles helaas gigasnel verhuurd. Sinds juni 2020 zijn we gestart met het verhuurtraject en hebben daarna alles 100% verhuurd binnen een jaar. De eerste woningen zullen vrijkomen in maart 2021. U kunt zich daarvoor aanmelden.

Ik wil graag een keer kijken, kan dat?

Vanaf 14 december tot 18 december kunt u op afspraak langskomen! Laat het weten in Uw Profiel > Berichten. Dan kijken we daar verder naar een oplossing.

Ik ben al huurder, kan ik langskomen?

Jazeker! Vanaf 14 december tot 18 december kunt u op afspraak langskomen! We begrijpen dat de woning bekijken en desnoods zaken opmeten erg handig is. Laat het weten in Uw Profiel > Berichten. Dan kijken we daar verder naar een oplossing.

Voor een huur van €1.200 per maand moet ik bijna €5.000 verdienen?

Dit is op basis van onze huurbudget rekenmodule. Dit houdt in dat het huurbudget een aantal keer hoger moet zijn dan de maandelijkse huur. Dit is een beproeft model dat bij andere aanbieders ook te vinden is en geeft daarom een goede richtlijn in de praktijk.

Is uw budget niet toereikend of twijfelt u?

Neem dan contact op via uw Berichtencentrum. Dan gaan we samen zoeken naar een oplossing. Denk bijvoorbeeld aan een borgsteller.

Waar kan ik het aanbod bekijken?

Zie verhuurtbeter.nl > Aanbod

 

Projectinformatie

Verto, gelegen aan de Broerenstraat in de historische binnenstad van Arnhem, is een gebouw met historie en moderne vernuftigheid. Hier staan comfortabel wonen en leefkwaliteit voorop. Het van origine kantoorgebouw wordt in samenwerking met onder andere V8 Architects getransformeerd tot een plek waar het goed thuiskomen is. De 58 hoogwaardig afgewerkte appartementen worden sleutelklaar opgeleverd en beschikken allen over een private buitenruimte.

In het centrum van Arnhem

Verto bevindt zich middenin het bruisende hart van Arnhem: aan de overzijde van het Arnhemse gemeentehuis, tussen de sfeervolle winkelstraatjes en gezellige horeca- en entertainmentgelegenheden. Onder andere de Korenmarkt, het Musispark en het Bartokpark zijn te voet bereikbaar. Stations Arnhem Centraal en Arnhem Velperpoort begeven zich tevens op loop-/fietsafstand en zijn met het openbaar vervoer om de hoek eenvoudig toegankelijk.

Wat is de kale huurprijs p/m?
Vereiste (bruto) maandinkomen (1 persoon)
Wat is uw (bruto) maandinkomen?
Vereiste (bruto) maandinkomen (2e persoon)
Dit moet u samen verdienen