VerhuurtBeter.nl moet voor huurders een ‘feest’ zijn!

U kunt zichzelf op unieke en uniforme wijze profileren

Uw profiel bevat dezelfde vragen als bij een andere kandidaat huurder. Hierdoor heeft u de mogelijkheid zichzelf op een uniforme wijze voor te stellen aan de verhuurder van woonruimte. Om u als huurder te kunnen profileren betaalt u VerhuurtBeter.nl een eenmalig bedrag voor aanmelding. Uw aanmelding is hierna twaalf maanden geldig. Na het aanmaken van uw eigen profiel en het uploaden van de gevraagde documenten is door de verhuurder/makelaar goed vast te stellen of u voldoet aan de gestelde eisen. Verhuurders/makelaars die zijn aangesloten bij VerhuurtBeter.nl nemen het verhuren van een woning serieus. U komt dus nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Verbeteren van úw woonomgeving

Verhuurders/makelaars die zijn aangesloten bij VerhuurtBeter.nl streven een duidelijk doel na: minder gezeur achter de voordeur. Door het toewijzen van woonruimte aan zorgvuldig geselecteerde huurders verbetert de samenleving en de woonomgeving. Hoe klein een dergelijke stap in eerste instantie ook mag zijn. Vele van deze stappen samen maken hét verschil.

Aanleveren van documenten was nog nooit zó eenvoudig

Het aanleveren van documenten is eenvoudig en overzichtelijk. Er komt geen papier of postzegel aan te pas. U kunt eenvoudig en snel uw documenten uploaden in uw eigen profiel. Dit zorgt voor overzicht voor zowel u als de verhuurder van woonruimte. U heeft bovendien 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot uw profiel.

Uw persoonsgegevens zijn veilig

VerhuurtBeter.nl voldoet aan alle eisen die door de Autoriteit Persoonsgegevens worden gesteld. Uw persoonsgegevens zijn hierdoor bij ons in veilige handen. Al uw gegevens worden uitsluitend bij een Nederlandse hosting provider centraal en veilig opgeslagen volgens de ISO27001 norm.

Snel en prettig communiceren

Het werkt razendsnel en het is heel eenvoudig om uw verhuurder/makelaar een bericht te sturen en via het systeem overzichtelijk met elkaar te communiceren. VerhuurtBeter.nl zorgt ervoor dat al uw berichten veilig en centraal worden opgeslagen. Zo bouwt u samen met de verhuurder/makelaar aan úw huurdossier en kunt u vertrouwen op duidelijke, vastgelegde berichten.

Sneller een huurwoning bemachtigen!

Onderzoek wijst uit dat verhuurders van woonruimte tot 80% tijdwinst boeken door het gebruik van VerhuurtBeter.nl. Huurders kunnen door het gebruik van VerhuurtBeter.nl eenvoudig hun wensen kenbaar maken en sneller in aanmerking komen voor de door hun gewenste woonruimte. Daar zijn wij niet alleen trots op, we doen er alles aan om dit gemak voor huurders verder te verbeteren!

Werkt perfect op Mac, PC en Mobiel

Wist u dat ruim 60% van de huurders bij VerhuurtBeter.nl een woning huurt d.m.v. een mobiele telefoon of een tablet? En dat bijna 90% van onze huurders bovendien via een mobiele telefoon of tablet naar het aanbod van woonruimte kijkt? Daarom hebben wij voor u VerhuurtBeter.nl perfect beschikbaar gemaakt voor Mac, PC én mobiele apparatuur.